MENU

BK Vestia: Tak for opbakning

Bavnehøj Idrætsanlæg har været lukket, da anlægget har stået standby som modtagelsescenter for flygtninge. Nu er anlægget atter åbent og klar til fodbold

Blandt alt det der blev afleveret i forbindelse med BK Vestias indsamling kom disse støvler med en personlig hilsen fra den tidligere ejer. "Velkommen til Danmark" står der på arabisk. Foto: BK Vestia 

BK Vestia kan igen benytte banerne ved Bavnehøj Idrætsanlæg efter en ny aftale med Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning og Københavns Politi. Aftalen betyder at BK Vestia skal være klar til at overgive banerne med kort varsel, og indtil videre vil klubben ikke have adgang til omklædningsfaciliteter, hvilket gæster fra andre klubber skal være opmærksomme på, når de skal spille på Bavnehøj:

-Det har været en kæmpe logistisk og kommunikativ udfordring at flytte klubben. Som formand er jeg stolt af den styrke vores egen organisation kunne mobilisere, og jeg er meget glad for al den velvilje og støtte BK Vestia har fået udefra. Der skal lyde en stor tak til Københavns Kommune, Københavns Politi, DBU København samt til Fremad Valby, som har stillet baner til rådighed i weekenden, fortæller formand i BK Vestia, Søren Vesterbæk.

Og på mange måder viste Valby Idrætspark sig som en god oplevelse. I de rækker, hvor der formidles resultater, hentede BK Vestia således 27 ud af 33 mulige point med en målscore på 62-15:

-Så flinke regner vi ikke med at modstanderne er fremover, men vi glæder os alligevel meget til at se dem fremover på Bavnehøj, lyder det lunefuldt fra Søren Vesterbæk.

BK Vestia kan også se tilbage på en weekend, hvor Vesterbro-borgerne har støttet op om klubben og bidraget med en masse fodboldudstyr i forbindelse med klubbens indsamling til de flygtninge, som måske ankommer til Bavnehøj:

-Der skal lyde en stor tak til alle der kom forbi, da vi samlede fodboldudstyr til flygtninge. Hvis Bavnehøj modtagelsescenter kommer i brug, så er vi klar med bolde, støvler, tøj og meget mere, siger Søren Vesterbæk. 

Det udstyr der ikke kommer i spil på Bavnehøj, fragtes til Røde Kors asylcentre for uledsagede børn.


Log ind