Præstation i børnefodbold

B1903 er vært for årets børnetema i DBU København. Kurset afholdes søndag den 25 .oktober og gælder som refreshment til din C-licens


Årets Børnetema er ”Præstation i børnefodbold – hvad kan det være?”. Foto: Karsten Lund

Claus Frank-Nielsen står i spidsen for Årets Børnetema med overskriften ”Præstation i børnefodbold – hvad kan det være?”. Kurset afholdes i B1903 søndag den 25. oktober fra kl. 10:00. 

Du vil på kurset i teori, debat og praktik blive præsenteret for viden om, hvad præstation i børnefodbold kan være, inspiration til intensitet og konkurrence i træningen, og redskaber til matchning og fastholdelse på samme tid i både store og små grupper af spillere.

Kurset handler om redskaber og refleksioner til at planlægge og gennemføre en træning, der både fastholder og udvikler spillerne bedst muligt – samtidig med, at de gerne må vinde. 

Kurset henvender sig til børnetrænere for begge køn og alle aldersgrupper og giver 5 timer i regnskabet til opretholdelse af din C-licens. Det er dog ikke et krav at du har en C-licens eller igang med en C-licensuddannelse for at deltage på kurset. 

Du kan tilmelde dig dig kurset her. 

Kurset afholdes i Boldklubben 1903, Lyngbyvej 270 i Hellerup. Det koster 500,00 kr. at deltage.  

Har du spørgsmål til ovenstående bedes du kontakt DBU Københavns administration ved Birgitte Harder - biha@dbukoebenhavn.dk


Log ind