Indstil din klub til årets FAXE KONDI pris

Nu har din klub chancen for at komme i betragtning til FAXE KONDI-Prisen og en kontant belønning på 10.000 kroner til ungdomsafdelingen.


Gør din klub noget særligt for at fastholde ungdomsspillere? Markerer I jer i lokalsamfundet? Har klubben succes med at skaffe frivillige? Eller gør I noget helt fjerde for at skille jer ud? – så er det måske jeres klub, som skal modtage årets FAXE KONDI pris.

FAXE KONDI-prisen går til Årets Ungdomsklub, og den udvalgte klub modtager et kontant beløb fra FAXE KONDI på 10.000 kroner samt et diplom. Klubben indstilles til den nationale kåring, der finder sted ved Dansk Fodbold Award.

Kom i betragtning
For at komme i betragtning til FAXE KONDI-prisen skal klubben selv motivere, hvorfor det netop er jeres klub, som bør hædres med titlen og de 10.000 kr. 

Kriterierne for udvælgelsen er:

  • Den gode historie, der kan inspirere andre klubber
  • Klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
  • Klubben er involveret i projekter sideløbende med de traditionelle trænings- og turneringsudbud. Det kan være fairplayaktiviteter, fokus på rekruttering og fastholdelse, fokus på træningskultur
  • Klubben har gennemført ekstraordinære tiltag såsom integrationsprojekter, skolesamarbejde, erhvervssamarbejde, særlige tiltag for pigefodbolden, fri for mobning osv.
  • Klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere, leder, spillere m.m.
  • Klubben deltager i lokalunionernes turneringstilbud
  • Klubben er bevidst om og arbejder med Holdninger og Handlinger
  • Klubben har en eller flere ledere, der kan associeres med ovenstående

Send ansøgning
Send jeres ansøgning til DBU København på info@dbukoebenhavn.dk. Indstilleren skal være registreret som formand, sekretær eller ungdomsformand i klubben.

DBU København skal have den i hænde senest den 1. november, hvorefter DBU Københavns bestyrelse vil udpege den endelige modtager af FAXE KONDI-prisen. Prisen vil blive overrakt efter nærmere aftale.

Log ind