Flere sofakartofler slår op med sofa og dater Vinterbold

Eksplosiv stigning af tilmeldinger til Vinterbold 2015.
I efteråret og vinteren vil rekord mange sjællandske sofakartofler trodse kulde, frost og sne, da de fortsætter med at spille fodboldkampe. 2084 hold har tilmeldt sig DBU Københavns og DBU Sjællands træningsturnering Vinterbold. 

Det er en eksplosiv stigning, der er sket fra 2014 til 2015, hvor vi i 2014 havde lidt over 1700 tilmeldte, til vi i 2015 kan tilskrive lidt over 2000 hold til Vinterbold. Vi glæder os meget over denne udvikling 

Vi håber, at Vinterbold kan være med til at holde spillerne i gang vinteren igennem samt bidrage til, at træningen i denne periode også indeholder mange gode kampe mod andre klubber. 

B93 topper 2015 med 21 tilmeldte hold 

Der er en massiv udviklingen i både antal tilmeldte hold og klubber, hvilket giver vinterbold som turnering udviklingsmuligheder. Sæsonforlængelsen er bestemt ikke atypisk, mange klubber vil gerne holde deres spillere varme vinteren over. Det styrker både sammenholdet og man vedligeholder sin form, så man ikke skal starte forfra når foråret kommer. 

- Fodbold er en helårs sport, sådan har det faktisk altid været for os, førhen var det op til os selv at få opsat træningskampe i vintersæsonen. Vi støtter altid DBU Sjælland, der er så mange gode initiativer. Vinterbold ser vi som et fantastisk tilbud, da samarbejdet mellem DBU København og DBU Sjælland åbner muligheder for at spille mere lokalt og møde nye udfordringer. Sådan lyder det fra Jesper Nielsen, daglig leder i B93. 

Jo flere jo bedre

Vinterbold er unik, forstået på den måde, at klubberne under DBU Sjælland får mulighed for at spille kampe mod klubber fra DBU København. Det gør at denne træningsturnering får mere bredde og dybde, hvilket netop er hensigten med dette samarbejde mellem de to lokalunioner.

Vi opfordrer flere sofakartofler til at date vinterbold, jo flere jo bedre. Mulighederne bliver flere og dermed vil både hold og klubber opnå gevinst, den eneste taber vil være sofaen, der nok bliver lidt ensom til vinter. 

Vi ser frem til rigtig mange gode fodboldkampe rundt om på Sjælland, hvor respekt, røde kinder og robust fodbolddating vil være synligt.    

Log ind