Masser af fodbold på gadeplan

DBU Street CPH holder en lang række kvalifikationsstævner til det store Københavnermesterskab i streetfodbold

Søndag den 7. juni afholder DBU Street CPH et stort Københavnermesterskab (KM) i streetfodbold på Israels Plads. DBU Street CPH er netop nu i gang med at finde finaleholdene gennem en lang række lokale stævner i København. Det sker blandt andet i tæt samarbejde med Ungdomsskolen København og boligområdernes lokale aktører. De mange stævner skal sætte fokus på streetfodbolden og fællesskaber i udsatte områder:

-Det overordnede mål er at engagere børn som er udenfor det traditionelle foreningsliv. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i nogle af de aktører som til hverdag arbejder med målgruppen i lokalområdet. Med indsatsen er DBU København med til at skabe noget positivt og bruge fodbolden i forhold til en social indsats, hvor bydelene samles på tværs af hele København, siger DBU Street CPH konsulent, Daniel Mlka.

DBU Street CPHs stævner afholdes i syv forskellige bydele heriblandt Sjælør, indre Nørrebro, ydre Nørrebro og Bellahøj. Der spilles efter futsal regler i tre aldersgrupper fra 10-12 år, 13-15 år og 16-18 år.            

Nedenfor kan du se alle de steder, der bliver afholdt indledende stævner frem mod KM på Israels Plads.

Se spilleplanen her.

Find mere information om DBU Street CPH.

Log ind