Børnefodbold: Seminar om kropsprog og lederskab

DBU København afholder børneseminar for børnetrænere og klubledere søndag den 1. marts 2015. Seminaret bliver en tilbagevendende begivenhed som giver point til opretholdelse af C-licensen.


DBU København afholder børneseminar, hvor der bl.a. er fokus på den pædagogik, kropsprog og lederskab: Foto: Hans Henrik Köster

Hvordan taler man til børn og hvad betyder kropssprog og lederskab i børnefodbolden? DBU København sætter fokus på kropsprog og lederskab i teori og praksis samt koordination, motorik og balance når der afholdes børneseminar i Fremad Amager søndag den 1. marts 2015 fra kl. 09.00.

Mathias Sune Berg, der er lektor i idræt er sammen med DBU Københavns nye elite C-instruktør, Mads Agner Pedersen fra KB, underviser når DBU København afholder uddannelsesdag med fuld fokus på børnefodbold.

Seminaret koster 350 kr. pr. deltager og giver 5 timer til opretholdelse af C-licens.

Børneseminaret er primært rettet mod drenge/pige trænere som arbejder med børnefodbold op til 12 år.

Du kan se programmet nedenfor. Tilmelding sker direkte via KlubOffice og mit DBU – klik her.  

09.00: Velkomst ved DBU København.

09.30: Kropsprog og Lederskab. Hvilken betydning har kroppens sprog for udvikling af trænerens lederskab og pædagogiske kompetencer? Ved lektor i Idræt, Mathias Sune Berg.

11.30: Koordination, motorik og balance med bold – teori og praksis. Ved Elite C-Instruktør, Mads Agner Pedersen fra KB.

13.00: Frokost.

13.30: Børneturnering/stævneafvikling. Ved DBU København, Brian Molberg.

14.30: Tak for i dag.    


For mere information bedes du kontakte Dan Pedersen, danp@dbukoebenhavn.dk 

Log ind