MENU

Ikke udfyldt holdkort betyder tabt kamp

DBU Københavns bestyrelse har vedtaget en ny procedure for de elektroniske holdkort. Er man ikke i stand til at udfylde det elektroniske holdkort bliver holdet taberdømt.


DBU København har ændret regler for gebyr for ikke udfyldt holdkort. Foto: Hans Henrik Køster

Det elektroniske holdkort skal være udfyldt inden kampstart, hvilket fremgår af turneringsreglementet. Det sker heldigvis i langt de fleste kampe, der er dog nogle få undtagelser, hvor man ikke lige får det gjort. Det betyder, at klubben får en rykker fra DBU København. Denne første rykker har hidtil været uden beregning, men de efterfølgende rykkere har været efterfulgt af en bøde på kr. 100 pr. rykker. Det har betydet, at nogle klubber har modtaget adskillige bøder á 100 kr. for samme kamp inden man har fået bragt forholdet i orden.

DBU København har lyttet til kritikken fra klubberne, som har været utilfredse med de mange holdkortbøder, og giver nu en ekstra gebyrfri mulighed for at få holdkortet udfyldt i tide inden klubberne bliver præsenteret for en bøde.

DBU København rykker dagligt for ikke udfyldte holdkort via mail til både klubbens ”postadresse” og klubbens ”kampfordeler”.

  • Den første rykker er uden beregning og fremsendes første hverdag efter kampen.
  • Den anden rykker afsendes som udgangspunkt 90 timer senere og er ligeledes uden beregning.
  • Den tredje rykker afsendes som udgangspunkt 90 timer efter den anden rykker og vil være efterfulgt af en bøde på kr. 500,-.
  • Er holdkortet ikke udfyldt 90 timer efter afsendelse af den tredje rykker taberdømmes holdet 0-3 og tildeles endnu en bøde på kr. 500,-.

Ved kampe i sidste spillerunde skal resultatet være indtastet senest to hverdage efter, hvis ikke vil holdet blive taberdømt.

Der rykkes ikke for holdkort i U11 og U12. 

Log ind