Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

Måned

STORE ANLÆGSINVESTERINGER I KØBENHAVN

Af: DBU København Kommunikation

Borgere i Københavns Kommune kan se frem til et generelt løft af idrætsfaciliteterne på tværs af kommunen. Det kommer også fodbolden til gode i forbindelse med en række store anlægsinvesteringer med afsæt i idrætsmillarden, som giver Københavns Kommune mulighed for at bruge 105 millioner ekstra om året frem mod 2030.

Læs nyheden

En lysere nuance af hvid

Af: Jonas Villumsen, www.noterfratribunen.com

”Det lugter af sejr. Den er sgu hjemme, den her!” En ung fyr klædt i hvidt, med så opadvendte mundvige, at de næsten mødes i hans pande, virker sikker i sin sag - nærmest lettet over udsigten til det videre avancement. På dette tidspunkt er der stadig tre kvarter til kampen overhovedet starter.

Læs nyheden

Kurt Bagge Hansen stopper i bestyrelsen

Af: DBU København Kommunikation

Af personlige årsager har DBU Københavns næstformand, Kurt Bagge-Hansen, valgt at trække sig fra DBU Københavns bestyrelse med øjeblikkelig virkning.

Læs nyheden
Få tilskud til en hybridbane

Få tilskud til en hybridbane

DBU har afsat 10 mio. kr. til hybridbaner i hele landet. Senest 15. oktober 2022 skal man melde sin interesse, og den egentlige ansøgning skal afleveres senest 1. februar 2023.

Læs nyheden
Tjen penge til klubben med årets julekalender

Tjen penge til klubben med årets julekalender

Det er allerede nu muligt at bestille årets julekalender, så fodboldklubben kan tjene penge til klubben.

Læs nyheden
Kom til Lyserød Lørdag i IF Bytoften

Kom til Lyserød Lørdag i IF Bytoften

Af: DBU Sjælland Kommunikation

På Lyserød Lørdag den 8. oktober inviteres Motionsfodbold og Fodbold Fitness-spillere på Sjælland til at støtte op om kampen mod brystkræft.

Læs nyheden

TIL KAMP FOR KULTURÆNDRING

Af: DBU København Kommunikation, Dan Pedersen

BK Vestia er en del af #Gamechanger og arbejder konkret med oplysning, synlighed og refleksion på alle niveauer. Indsatsen skal føre til et mere inkluderende fodboldmiljø, hvor der er plads til alle.

Læs nyheden

Log ind