Måned

Indberetning af medlemstal

Indberetning af medlemstal

Så er det snart tid til at tælle medlemmer og indberette dem til Danmarks Idræts Forbund.

Læs nyheden

Stor konference om foreningsidrætten i storbyen

DGI Storkøbenhavn, Idrætsforum København (DIF) og Københavns Kommune inviterer til idrætskonference med fokus på foreningsidrætten - med spændende oplæg, workshops, politisk debat og netværksmuligheder.

Læs nyheden

Megaevents og klubudvikling på Københavns Rådhus

Af: DBU København

I anledningen af EURO 2020 inviteres klubber til en særlig aften med fokus på, hvordan Københavns værtskab kan udnyttes til at sætte skub i klubudviklingen. OBS! Der er fuldt booket til arrangementet. Du er velkommen til at skrive til biha@dbukoebenhavn.dk og komme på venteliste.

Læs nyheden

Nyt topnavn til ungdomsseminar

OBs assistenttræner, Janus Blond, er blevet tilføjet det stærke line-up af oplægsholdere til årets ungdomsseminar. Der er stadig få pladser, og tilmeldingsfristen er rykket til torsdag 31. oktober.

Læs nyheden

Indstil din kandidat til årets klub 2019

DBU København er på udkig efter årets fodboldklub 2019, og vi har brug for din hjælp.

Læs nyheden

OP- OG NEDRYKNINGSSCENARIER FOR 7:7 OG 11:11

De aktuelle op- og nedrykningsscenarier for 7:7 og 11:11.

Læs nyheden

Sund saft i e-sporten

Af: DBU København

Direktør i ThySaft Ole Høgh er meget passioneret omkring fodbold, og har i mange år været træner og frivillig leder i flere fodboldklubber. Han kender kulturen og de ind imellem lidt usunde spise- og drikkevaner blandt børn og unge.

Læs nyheden
Ny funktion gør det lettere at lave klubaktiviteter

Ny funktion gør det lettere at lave klubaktiviteter

'Juleafslutning', 'Halloween' og 'Vinterturnering'. Klubbens aktiviteter kan nu administreres det samme sted som kontingenter, og deltagere betale direkte i Fodbold app’en.

Læs nyheden

Få flere frivillige, og medlemmer i klubben - Tilmeldingen til 'Hovedet, Kroppen, Klubben' i foråret 2020 er åben

Af: Casper Boe Jensen, DBU Sjælland Kommunikation

Det er ingen hemmelighed, at de danske skoler er et oplagt sted for fodboldklubberne at finde nye medlemmer og frivillige. Med 'Hovedet, Kroppen, Klubben' tilbyder DBU en mulighed for de mange danske fodboldklubber, for at vise klubben frem og vise de største folkeskolebørn hvad det vil sige at være frivillig, og de mindste hvor sjovt det er at gå til fodbold

Læs nyheden
Er du tilmeldt Store Trænertræf?

Er du tilmeldt Store Trænertræf?

Af: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation

Efterårets trænerbegivenhed nummer 1 nærmer sig! Bliv inspireret af OB’s superligatræner Jakob Michelsen, Liverpools indkasttræner plus mange flere instruktører på Store Trænertræf i Vejen – og hent 10 point til din B- eller C-licens.

Læs nyheden

Log ind