Dommerhjælpen

Mangler du en dommer, så kan dommerhjælpen måske hjælpe dig.

DBU København har etableret Dommerhjælpen for at kunne hjælpe klubberne med at finde dommere til kampe i rækker, som DBU København på forhånd har meddelt, at de er hjemmeholdets ansvar at stille dommer. I daglig kalder vi disse kampe for ”Døm-Selv-Kampe”.

Send en mail via adressen dommer@dbukoebenhavn.dk. Det er en god ide, at gøre det i god tid, og senest 3 dage for kampens afvikling.

Dommerhjælpen kan også benyttes til bestilling af dommer til træningskampe. Her kan dommeren bestilles samtidigt med at kampen oprettes i  KlubOffice, men man kan naturligvis også bestille dommer ved  efterfølgende at sende en mail.

Dommerhjælpen påsætter også til kampe i U21, pokalturneringen, cups, og stævner samt 7 mands kampe. Der påsættes ikke dommer til kampe i børneturneringen.

Vi skal understrege, at det ikke er en garanti, men Dommerhjælpen gør, hvad muligt er, for at skaffe en dommer. Kampe i rækker med påsat LU dommer går altid forud for kampe bestilt ved dommerhjælpen. 

Der vil altid tilgå klubben besked, såfremt ønsket ikke kan efterkommes.

Det skal på forhånd meddeles, at bestilling af dommer til kamp om lørdagen, sandsynligvis vil være problematisk, da hovedparten af dommerne er påsat kampe i DBU og DBU Københavns rækker.

DBU København afregner med dommeren og fremsender efterfølgende regning til hjemmeholdet. Der tillægges en påsætningsgebyr på kr. 55,- (pr. dommer) som i de almindelige turneringskampe.

Ved flytning eller aflysning af kamp bestilt ved dommerhjælpen gælder de almindelige regler for området. Husk at sende meddelelsen til dommer@dbukoebenhavn.dk

I praksis betyder det, at når dommerhjælpen har påsat en dommer bestilt af klubben, så skal klubben altid betale et påsætningsgebyr på kr. 55, også hvis kampen aflyses med mindre det skyldes vejrliget. Husk at give besked til DBU København, hvis en kamp ikke afvikles grundet vejret.

Der kan jf. aftalen mellem DBU og DFU ikke bestilles dommere ved dommerklubberne. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

11

 • Hej Martin

  Som udgangspunkt er det holdet, der ikke kan stille hold, som skal kontakte DBU København. Alle henvendelser kan ske på turnering@dbukoebenhavn.dk.

  Om lørdagen har DBU København en dommervagt klubberne kan kontakte mellem kl. 9.00 - 11.00. Se yderligere info her: https://www.dbukoebenhavn.dk/oevrigt_indhold/om_dbuk/aabningstider

  Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte DBU Københavns turneringsafdeling.

  Med venlig hilsen

  Thomas Jensen
  DBU København
  28. maj 2018, 15:10    
  Thomas Jensen


 • Hvad gør man hvis modstanderne ringer og aflyser kampen 2 timer før kampstart ?
  Hvordan informerer med dommeren om den aflyste kamp ? Fordi man kan jo ikke indrapportere "kampresultat" før efter kampen.
  25. maj 2018, 14:08    
  Martin Bang-Hansen


 • Kamp nr. 805847, i morgen søndag 8/10, Serie 3P8/11, Stefan - Skovshoved er aflyst/udsat da banerne står under vand igen. Modstanderne har fået besked, men ikke dommeren. Thomas Lindhardt. Kan du give ham besked?
  Leif Wettendorff
  07. oktober 2017, 14:53    
  Ukendt bruger


 • Der er en anden, for holdet der lige har gjordt det.. Men tak for info
  18. oktober 2016, 11:37    
  Søren Larsen


 • Hej Søren, Du skal skrive en mail direkte til dommerhjælpen dommer@dbukoebenhavn.dk (gerne 3 dage før kampen). Men giv det et forsøg og send en mail, så kan min kollega Ken Foltmar måske hjælpe dig. Mvh Dan/DBU København.
  18. oktober 2016, 11:33    
  danp


Vis alle kommentarer