Om DBU Street CPH


DBU Street afholder ugentlige træninger i seks københavnske bydele. 

DBU Street CPH er en del af DBU København og har siden 2011 lavet forskellige sociale indsatser med fodbolden som omdrejningspunkt i de Københavnske bydele. Vi har gennem årene sørget for, at der er blevet spillet rigtig meget streetsoccer i København og afholdt diverse events- og turneringer.

DBU Street CPH er nu igang med at forankre streetfodbolden i ugentlige lokale fodboldtræninger i samarbejde med Københavns Ungdomsskole. Forankringen sker ved at vi udvælger nogle ansvarlige voksne til at varetage opgaven fremover, så de unge, der ikke er en del af det etableret foreningsliv, har noget kontinuerligt at gå til i løbet af ugen.

I 2015 har DBU Street CPH taget initiativ til en futsal-instruktør uddannelse til de ansvarlige voksne som er med i projektet. Vi har også tilbudt alle DBU Street CPHs rollemodeller et uddannelsesforløb, der klæder dem på til at afholde ugentlige træning og events i DBU Street CPH. Det tror vi på kan være et stort skridt på vejen mod en stærkere forankring af streetfodbolden.

DBU Street er lige nu aktive med faste ugentlig træning i seks bydele i København. Det hele sker i tæt samarbejde med lokale aktører, ansvarlige kontaktpersoner og vores rollemodelller.

Alle samarbejdspartnere, kontaktpersoner og rollemodeller er nøje udvalgt ud fra et godt samarbejde, og vi har haft gode oplevelser med dem.

Futsal - et nyt indsatsområde

Futsal er DBU Street CPHs alternativ til streetfodbold i de kolde vintermåneder. Vi tror på at futsal-verdenen kan være et sjovt og spændende initiativ for den målgruppe som vi støder på ude i de forskellige bydele. De mange spillere har oftest en teknisk kunnen og da futsal spilles på en mindre bane end traditionel fodbold, tror vi på, at der her er kortere vej til succes. DBU Street CPH er af den holdning, at den danske futsal-verden godt kan bruge disse unge i fremtiden, hvis de relevante aktører i lokalområderne, gør en indsats i fælleskab med os.

Vi er stadig meget bevidste, om den værdi der ligger i at bruge de forskellige streetbaner - lige der hvor de unge er. Det har vi altid haft gode erfaringer med og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Men fremover vil vi om vinteren hovedsageligt afholde futsal aktiviteter og om sommeren gå på gaden og spiller streetfodbold - samlet kalder vi vores samlede aktiviteter for Street-Futsal.

DBU Street CPHs ugentlige træninger i København

I 2015 kører der street- og futsal træning i disse bydele:

Bydel  Spillested Klokkeslæt Ugedag
Bispebjerg   
Tagensbohallen     17:00 - 22:00   
Fredag   
Nørrebro
Nørrebrohallen
16:00 - 20:00
Lørdag
Sjælør
Sankt Annæ gymnasium
17:00 - 19:00
Fredag
Bellahøj
Bellahøjhallen
19:00 - 21:00
Lørdag
Vesterbro
I Game
18.30 - 20.30
Onsdag 
Amager
Sundbyhallen
16:00 - 18:00
Mandag


Opdateret den 14. oktober 2015. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første