Frivillighedstur

DBU Københavns frivillighedstur er en fast tradition, der knytter bånd på tværs af klubber og hylder fællesskabet blandt de mange frivillige i den københavnske fodbold.


Det er blevet til mange gode oplevelser på DBU Københavns frivillighedsturer, som er en unik chance for at skabe relationer på tværs af klubskel. 

DBU København har siden 2010 afholdt frivillighedsturen, der har fokus på de mange københavnske fodboldledere og trænere, som gør et stort frivillighedsarbejde i deres respektive klubber.

Formålet med turen er at anerkende og påskønne de mange frivillige ledere og trænere i den københavnske fodbold. Om det er personen som vasker, bager til ungerne, styrer klubhuset, ungdomsansvarlige eller den gode træner som man vælger at sende afsted på turen betyder ikke så meget. Man skal bare huske at sætte pris på og anerkende de personer der laver frivilligt arbejde for klubben.

DBU København giver hvert år et tilskud til turen, der typisk byder på to fodboldkampe i Tyskland med en enkelt overnatning.  

Destination og tilmelding til frivilligshedsturen 2018 åbner i ultimo september. Vi forventer at turen afholdes i den 24 og 25. november.

Pris pr. person er ca. 1.600 kr. inkl. transport, fodboldbilletter, hotelophold og forplejning. 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første