FAQ om holdkort

Vi har her samlet de oftest stillede spørgsmål og svar til elektroniske holdkort.

? I hvilke rækker skal der udfyldes elektroniske holdkort?

Som udgangspunkt i alle rækker, der hidtil har udfyldt papirholdkort (dog undtaget DBU-eliterækker, som udfylder særlige DBU-holdkort – disse skal fortsat benyttes).? Er det et krav, at begge kampens hold udfylder holdkort?

! Ja.? Hvem kan udfylde elektronisk holdkort?

! Det kan de personer, der i klubbens KlubOffice er blevet tildelt hvervene ”holdkontakt” eller ”holdkortindberetter”.? Hvornår åbnes der for at udfylde et holdkort?

! I KlubOffice er alle kampe tilgængelige, mens det via Fodbold app'en er kampe 14 dage frem.. Holdkortene bliver dog først offentligt tilgængelige fra 1 time før kampstart.? Kan holdkort udfyldes på papir, el.lign., hvis man ikke har en smartphone med iOS eller Android?

Nej. Man har den mulighed at udfylde holdkort fra app’en på en hvilken som helst smartphone med iOS eller Android. Det er også muligt at låne, husk blot at logge ind, så du har adgang til holdkortet (og husk at logge ud igen bagefter, hvis det er en lånemobil). Desuden kan holdkortet udfyldes via Mit DBU (login på lokalunionens hjemmeside) og KampKlar på en computer.? Kan holdkort udfyldes fra fx en Windows Phone?

! Nej. App’en er tilgængelig fra smartphones med iOS eller Android – det er desværre ikke muligt ressourcemæssigt for os pt. at udvikle til mere perifere platforme (Windows Phone er endnu ikke så udbredt i DK, men vi følger løbende udviklingen). Derudover kan holdkortet udfyldes via KampKlar fra en computer.? Koster det noget at downloade app’en for at udfylde holdkort?

! Nej, de basale funktioner er helt gratis - se vejledning for download her (hver enkelt person downloader selv til sin mobil). De mere avancerede funktioner koster kr. 19,- for 6 måneders abonnement – bemærk, at der også findes klubabonnementer til en reduceret pris (kan bestilles via KlubOffice).? Kan en spiller tilføjes holdkortet manuelt, når han/hun ikke er registreret i klubbens KlubOffice og godkendt af lokalunionen?

Nej.? Jeg kan ikke finde en bestemt spiller på min søgning i holdkortet, hvad gør jeg?

! Tjek stavning eller vælg en anden søgemåde (fx årgang, m.fl.). Alternativt er den pågældende spiller måske ikke blevet registreret i klubbens KlubOffice, kontakt din klubs KlubOffice-kontaktperson (ofte kampfordeler eller kasserer). En spiller skal være registreret og godkendt for at kunne søges frem på holdkortet.

TIP: Hvis du ikke kan finde en spil, så søg kun på fornavnet. Det virker ofte.? Hvordan sletter jeg en spiller fra holdkortet, som ikke fik spilletid i kampen?

! Holdkortet er åbent for redigering indtil 7 timer efter kampstart. Klik på spilleren på holdkortet og vælg "Fjern fra holdkort".Skal trøjenr. påføres på holdkortet?

! Nej, det er ikke et krav. Bemærk dog, at hvis trøjenr. påføres, skal det være korrekt. Såfremt der skal laves livescore på kampen, skal trøjenr. være påført for at få aktionerne ført på de rigtige spillere. Hvis der føres livescore, så er det naturligvis vigtigt at numrene er korrekte, så det rigtige navn hentes til hændelsen.? Skal det angives på holdkortet, hvem der starter kampen som udskifter?

! Nej, det er ikke et krav.? Hvordan udfyldes holdkort med spillere fra flere samarbejdsklubber?

Hvis et hold er oprettet som et samarbejdshold, kan spillerne fra samarbejdsklubberne automatisk søges frem.? Kan man tilføje en karantæneramt eller på andre måder ikke spilleberettiget spiller på holdkortet?

! Ja. Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger, det skal klubben som hidtil selv være opmærksom på.Skal vi vise modstanderen holdkortet? 

! Nej. De kan se det via deres egen smartphone eller computer. Men først en time før kampstart.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første