Fodbold Stævne 2021HI3Q6638 Foto: Klaus Sletting Jensen

For mange børn er fodbold en vigtig del af deres fritid. De spiller fodbold med venner og veninder på gaden, i skolegården eller hjemme på græsplænen. De løber, skyder og dribler som deres favorit fodboldspiller, og på et eller andet tidspunkt får mange lyst til at spille fodbold i den lokale fodboldklub.

I DBU Københavns områder er der over 40 fodboldklubber, som tilbyder børnefodbold i foreningsregi for de knap 14.000 børn i alderen 0-12 år, som går til organiseret fodbold.  

DBU København hjælper klubberne med at arrangerer og administrere børnefodboldstævner, der afvikles lokalt ude i klubberne. De har til gengæld ansvaret for at skabe gode rammer om kampene for spillere, trænere og forældre. DBU København er ligeledes med til understøtter børnefodbolden med uddannelsestilbud til børnetrænere, klubudviklingsforløb og nye tiltag, som udspringer af DBU Københavns børne og ungdomsudvalg.

Find en fodboldklub til dit barn.

 

Fokus på resultatet af den enkelte kamp eller på placeringen i puljen er ofte alt for dominerende hos de voksne trænere, ledere og forældre i børnefodbolden. Det skal være glæde og leg, der styrer udviklingen i børneårgangene. DBUs børnegruppe