GIF Idræt på Tværs

GIF

Stiftet :
20. august 2009

Bedste herrehold :
7M

Spilledragt :
Lyseblå trøje - sorte shorts - sorte strømper

Med hos DBU København :
2021 -

Spillested :
Gentofte Sportspark

Klubben tilmelder sig DBU Københavns turnering 2021 forår med et enkelt 7M Herrehold. Holdet placeres i Herre 7M Række 5 pulje 3. Første kamp onsdag 14. april 2021 kl. 20.30 i Ryparken mod Internazionale SIK, som man tabte 0-9.

G.I.F.- Idræt på Tværs er en rummelig idrætsforening, der primært henvender sig til Gentofte-borgere med sociale og psykiske udfordringer. Foreningen er hjemmehørende i Gentofte kommune og bliver drevet af en medlemsvalgt bestyrelse.

Foreningens formål er at give medlemmerne mulighed for at have socialt samvær igennem idræt. Der lægges vægt på, at foreningen ikke er en del af den etablerede behandlerverden, men derimod et frirum som giver medlemmerne mulighed for at styrke deres fysik og netværk.

Idræt og motion virker positivt og stimulerende på ens humør og giver samtidig selvværd og øget livskvalitet. Det er ikke nødvendigt at være i form, da alle aktiviteter er tilrettelagt, så alle kan være med. Pårørende, venner og støttepersoner kan også benytte foreningens aktiviteter.