Los Broncanos

DBU K.png

Stiftet
1. september 2009

Bedste herrehold
Serie 5 (men spillede aldrig)

Spilledragt
Hvid trøje, hvide shorts samt hvide strømper

Med hos DBU København
2010

Spillested
Valby Idrætspark

Klubben Los Broncanos stiftes 1. september 2009 og søger optagelse hos KBU forår 2010 - optages 1. marts 2010 og bliver placeret i Serie 5 med spillested i Valby Idrætspark. Men klubben når aldrig at komme i kamp og udmeldes igen 3. maj 2010.

Forud for indmeldelsen - og også efter ophøret hos DBU København - deltager Broncanos i Vestegnens Website Cup. Denne fodboldturnering startede som en lille hygge-event i 2005 mellem lokale hjemmesider på Vestegnen. I 2012 skiftede turneringen, som en naturlig konsekvens af udviklingen, navn til Vestegnen Cup. Det betød også, at det ikke længere var noget krav, at man stillede op som en "hjemmeside". Turneringen var en non-profit event. Hvert år var det samlede pengebeløb, som var indkrævet i form af et symbolsk tilmeldingsgebyr, gået til en præmie til vinderne. Los Broncanos deltog senest i 2012 – uden at slutte som den endelige vinder ved stævnet i juni hverken det år eller tidligere.

Det har ikke været muligt for os at finde frem til, hvorfra navnet stammer/hvad det refererer til - udover at det er spansk-inspireret.