Piger, U15 piger og yngre

2005
Siden 2004 har der været en fællesrække mellem København/Bornholm, Sjælland og Lolland-Falster på drengesiden – i starten som Elite Øst, senere som 1. division Øst. Pigerne får deres kopi allerede året efter i 2005 – her får Damsø, GVI og B 93 deres bedste pigehold med det første år. Rækken har ført en lidt turbulent tilværelse – i 2008 kan man ikke blive enige med SBU, så her kommer ingen række. 2009 dukker den op igen – året efter 2-deles den og i 2011 efterår skifter den navn fra Elite Øst til at hedde U15 piger 2. division øst. Så er der igen knas med at få aftalt en række med DBU Sjælland – der ønsker at gå op fra U15 til at spille som U16 piger, hvilket DBU København ikke vil. 2013 er derfor uden fællesrække for piger.

DBU København, DBU Sjælland og DBU Lolland-Falster har forud aftalt hvor mange hold hver især kunne stille med til den følgende sæson. Herefter udpegede DBU København sine deltagere, der var identisk med de bedst placerede i den nærmest forudgående turnering for samme årgang. Midtvejs var der op/ned-rykning og mulig udveksling mellem KBUs bedste pigerække og fællesrækken. Gennem årene har Damsø, GVI, Fremad Valby, AB Tårnby, Dragør, B 93, HIK og senest B 93/HIK/Skjold haft hold med.

2014
Fællesrækken tilbage – i skikkelse af U15 piger Øst med (B 93)/HIK/Ryparken som enlig københavnsk deltager - og det holder også året efter.

2016
Man justerer på aldersgrupperne - nu spilles U14 piger og U13 piger Øst (sidstnævnte som 8M)- med tilhørende fælles pokalturnering for "Øst for Storebælt". Og der kan underopdeles i Øst 1 og Øst 2.