Podepiger, U7 piger og yngre

Det har aldrig været nødvendigt i KBUs turneringsrækker at finde et navn til en aldersgruppe yngre end microputter. Hverken på drenge- eller pigesiden. Andre steder i Danmark har man døbt de, der ikke var fyldt 6 år inden 1/1 - for Poder/Podepiger. Det har vi valgt som samlebetegnelse – for i dag har vi turneringstilbud til U7 pige, der reelt er, hvad Podepiger rummer. De spiller 3mands, - et spil, der kort er omtalt under Microputpige. Det foregår i stævneform – 3 kampe hver kampdag; 5 kampdage hvert halvår. Er man heldig kan man derved nå at møde 15 andre hold på et halvår i DBU Købehavns turnering - så mange U7 pigehold er der så ikke i København. I hvert fald ikke endnu.
Der kåres ikke vindere af de samlede turneringer – intet berettes i årsberetninger eller på DBU Københavns hjemmeside udover hvornår kampene er spillet og mod hvem. Enkelte gange dukker desværre et rødt udråbstegn op som tegn på, at det ene hold ikke er mødt eller i bedste fald har meldt afbud i tide.
2018
I efteråret udbydes ikke turnering for "rene" U7 piger. Rækken hedder U8/7 piger og spilles som 3mands - dækker altså 2 kalenderårgange for at kunne stable et 3mands hold på banen og så må man tilmed benytte en spiller, der reelt er U9 !