Genfastsættelse af lørdagens seniorkampe

Grundet tordenvejr blev mange kampe ikke spillet færdige i forbindelse med lørdagens afsluttende runde i 7v7 seniorrækkerne. Alle kampe er nu planlagt på ny og skal være afviklet senest søndag den 23. juni 2019.

Af: DBU København kommunikation

Kampene er planlagt og vil primært blive afviklet i den kommende weekend. Alle kampe SKAL være spillet senest søndag den 23. juni af hensyn til planlægningen af efterårets turnering.

 

Flytning af kampe

Hvis nogle hold ønsker at spille deres kamp på et andet tidspunkt i denne uge (uge 25), og kan aftale det med modstanderholdet, kan kampen flyttes gebyrfrit. I skal blot meddele DBU København, hvornår I er blevet enige med jeres modstandere om at spille kampen, så bliver kampen flyttet.

 

Dommere

DBU København kan desværre ikke påsætte dommere til de genfastsatte kampe. Vi har simpelthen ikke dommere nok. Derfor skal holdene selv sørge for dommere til de genfastsatte kampe.

 

De hold som blev ramt af lørdagens afbrydelser, vil ikke blive opkrævet for påsætning af dommere fra i lørdags.

 

Har man nogle spørgsmål til ovenstående, er man meget velkommen til at kontakte DBU København på turnering@dbukoebenhavn.dk eller på telefon 39 27 71 44.

 

 

Log ind