Danmark er en relativ lille fodboldnation, men tilgange og breddefodboldens kulturelle og strukturelle rammer er overraskende alsidige og varierende rundt om i landet.  

Denne fantastiske alsidighed og diversitet i breddefodbolden repræsenteres bedst, ifølge DBU København, ved en geografisk spredning af de tre bredderepræsentanter i DBU´s bestyrelse. Derfor indstiller DBU København Jette Kragh til DBU´s bestyrelse.

I dag repræsenteres bredden af Bent Clausen (DBU Jylland), Ole Jacobsen (DBU Sjælland) og Peter Tornbo (DBU Jylland), hvor sidstnævnte er på valg og ønsker at genopstille.

Som breddemandat repræsenterer man alle seks lokalunioners interesser, og er blandt andet ansvarlig for at sikre den strategiske, økonomiske og faglige udvikling af hele organisationen og samle DBU i en stærkere union, hvilket er en del af DBU´s strategi frem mod 2025.  

Det fordrer, at man som menigt bestyrelsesmedlem besidder en grundforståelse for sin egen lokalunions vilkår og rammer for fodbolden, og at sammensætningen i bestyrelsen har den diversitet, der bedst repræsenterer de forskellige lokalunioner.   

Samtidig er det vigtigt, at medlemmerne har kompetencerne fagligt og personligt til at bygge bro og samarbejde omkring fodboldens strukturelle rammer på tværs af landet.  

Vi mener, at med Jette Kragh i DBU´s bestyrelse får vi en god balance, hvor flere typer af klubber fra breddelandskabet bliver bedre repræsenteret, og vi dermed kan få samlet vores union i fremtiden, siger Flemming Jensen, formand for DBU København

Jette Kragh kommer med en solid erfaring indenfor HR, politisk og frivilligt arbejde. Hun har en Master i Organisationspsykologi og har i 2023 stiftet Ledelsesinstituttet, som hjælper organisationer, teams, ledere og medarbejdere med at nå deres mål ved at finde og udnytte deres fulde potentiale.

Jette Kragh Foto Jette Kragh - aktuelt næstformand i DBU Københavns bestyrelse og kandidat til DBU´s bestyrelse.

Kontakt

Næstformand DBU København
Jette Kragh - jekr@dbukoebenhavn.dk- mobil 29 63 21 36

Formand DBU København
Flemming Jensen - flje@dbukoebenhavn.dk - mobil 21 28 47 26

Download foto

Læs indstillingen