Konferencen, der afholdes lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 9.00 – 17.00 i DGI Storkøbenhavns lokaler, Vesterbrogade 6D, 2. sal, giver mulighed for både ny viden, inspiration, workshops og netværk. Deltagelse er gratis for foreninger i Københavns Kommune.

I den første af to keynote-sessioner er der fokus på trivselsfremme. Her giver Vibeke Koushede, professor i mental sundhedsfremme fra Københavns Universitet, indblik i hvordan vi knækker kurven på den stigende mistrivsel blandt børn og unge. I den anden keynote-session har Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier fokus på, hvordan forældre til idrætsaktive børn kan engagere sig i idrætsaktiviteterne bedst muligt.

Mange spændende temaer og spor

I de mange indbyggede temaspor og workshops bliver der rig mulighed for at blive klogere på emner som ’den gode velkomst’, idrætsmilliardens betydning for udvikling af idrætsfaciliteterne i København, muligheder for at udvikle Københavns havn som blå idrætsfacilitet samt inspirationsoplæg fra bl.a. Lokale- og Anlægsfonden samt tema om fremtidsudsigterne for kunstgræsbaner – og meget andet. Nordea-fonden kigger også forbi til en workshop, hvor man kan få indblik i deres støtteordninger og få gode råd med på vejen ift. ansøgningsprocessen.