Nogle af Danmarks største talenter kommer på banen, når DBU København afvikler ungdomspokalerne for U16, U17 og U19 herre i den kommende tid. Sidste år var spillere som Valdemar Lund og Lucas Boel Hey fx en del af U19-finalen, og sidenhed har de to spillere taget skridtet op i Superligaen, hvor de står noteret for 34 optrædener til sammen i denne sæson. 

Årets finaler spilles på Tingbjerg Ground, og der vil være gratis adgang til alle tre kampe.  

U16 Ungdomspokalefinalen

HIK Fodbold – Fremad Amager (2)
Tingbjerg Ground den 15. maj fra kl. 18:30

Årets første pokalfinale spilles mandag den 15. maj, hvor to lokale københavnerhold tørner sammen i U16 ungdomspokalfinalen. HIK Fodbold er finaleklar efter en sejr over Roskilde KFUM mens Fremad Amager slog Hvidovre IF i den anden semifinale med tenniscifrene 6-3. 

U19 Ungdomspokalefinalen

FC København – Lyngby BK
Tingbjerg Ground den 17. maj fra kl. 18:30

Onsdag den 17. maj gælder det  U19 ungdomspokalfinalen, hvor to af de øjeblikkelige tophold i U19-ligaen mødes i en finale, som er en gentagelse af sidste års finale, hvor det endte med en storsejr til FC København på 5-0 over Lyngby BK. De kongeblå fra Lyngby BK har imidlertid haft en fremragende sæson i år, så der ligner et jævnbyrdigt opgør på Tingbjerg Ground, hvor du kan stifte bekendtskab med kommende Superligaprofiler på de to mandskaber. 

U17 Ungdomspokalefinalen

Brøndbyernes IF – Lyngby BK
Tingbjerg Ground den 20. juni fra kl. 18:30

I U17 ungdomspokalfinalen skal Brøndbyernes IF op mod Lyngby BK. De blå/gule fra vestegnen har haft en flot sæson i U17-ligaen, hvor de er blandt de øjeblikkelige tophold, men i finalen venter et Lyngby-mandskab som i semifinalen dukkede lokalrivalerne fra FC Nordsjælland i en tæt kamp, som måtte afgøres i  en straffesparkskonkurrence. 

 

Interview med FC Københavns Alexander Simmelhack efter U19-holdets 3-1 sejr over Brøndbyernes IF i semifinalen.

DBU København glæder sig til at tage imod de mange tilskuere til kampene i en festlig ramme på Tingbjerg Ground.

Alle kampen afvikles i samarbejde med Brønshøj BK og DBU Sjælland.