Lørdag afvikles finaler i Hovedstadspokalen, som er DBU Københavns pokalturnering 7:7 på herre- og kvindesiden samt 11:11 hold, som ikke deltager i DBU pokalen.

I år afvikles finalerne på Genforeningspladsen med kampstart kl. 11:00 for 7:7 finalerne mens 11:11 finalen spilles kl. 13:30.

BK Union åbner tutten og tænder grillen, så der vil være mad og drikke til alle fremmødte.

Årets finalekampe bliver med flere velkende hold. Sidste års vindere i 7:7 på herresiden, Fremad Valby, er igen i finalen, hvor de skal op mod Amager FF. På kvindesiden er CBS Sport også klar til at forsvare titlen, når de møder KFB. Endelig har Østerbro IF mulighed for at gå hele vejen, når de møder Nørrebro United. Sidste år tabte Østerbro-klubben finalen til Hvidovre IF. 

Hovedstads 7’er pokalen Herre: Amager FF mod Fremad Valby, kampstart kl. 11:00

Hovedstads 7’er pokalen Kvinder: KFB mod CBS Sport, kampstart kl. 11:00

Hovedstads Pokalen 11:11 Herre: Nørrebro United mod Østerbro IF, kampstart kl. 13:30

Der er gratis adgang til alle tre kampe. 

Om Hovedstadspokalen

Hovedstadspokalen er en pokalturnering, som giver alle hold mulighed for at lave en pokaloverraskelse og spille med om et trofæ. Turneringen blev første gang afviklet i 2021/22, og er for alle 11:11 hold (ikke 1.hold), som spiller fra KS og ned til Serie 5 på herresiden. Den traditionsrige 7’er pokal for 7:7 hold på både herre- og kvindesiden skiftede i 2022 navn til Hovedstads 7’er pokalen. Finalerne afvikles samme dag i festlige rammer for at hylde breddefodbolden på seniorsiden i DBU Københavns område.