DBU København er en lokalunion i DBU, der er Danmarks største idrætsorganisation, og som hver dag yder en aktiv rolle i samfundet så børn, unge og voksne inviteres ind i fodboldklubbernes fællesskaber og kan udøve deres store passion for fodbold samtidig med at vi medvirker til en sundhedsfremmende kultur. DBU Københavns formål er at fremme og udvikle breddefoldbolden i Storkøbenhavn og vi har sat os høje mål, så fodbolden udvikles nu og i fremtiden.

I DBU Københavns område ligger mange af de største fodboldklubber i Danmark. Det er foreninger med mange ansatte og en professionel tilgang til at drive forening, der stiller store krav til DBU København som en relevant og nytænkende interesseorganisation. Som Direktør bliver du ansvarlig for driften af breddefodbolden i DBU København, udvikling af vores kerneopgaver, som turneringer og uddannelse samt rådgivning til klubber og udvikling af fodboldprodukter til fremtiden. For at kunne hjælpe vores fodboldklubber på sigt, er det vigtigt at du er nysgerrig og visionær i forhold til udviklingen af fremtidens idrætsudvikling og at du kan navigere i feltet mellem idrætspolitik, kommunale forvaltninger, klubber/foreninger og facilitetsudvikling.
 
De ansatte i DBU København varetager opgaver som turneringer, stævner, dommere, rådgivning til klubberne, uddannelse af trænere, kommunikation, marketing, økonomi mv.

Dine vigtigste opgaver som Direktør bliver ledelse af DBU Københavns ansatte, være visionær på fodboldens vegne og være en stor del af det politiske arbejde indenfor idrætten og fodbolden i Storkøbenhavn. Du vil løbende mødes med de øvrige direktører fra de andre lokalunioner i tværorganisatoriske projekter indenfor DBU samtidig med, at du har en god og tæt dialog med din bestyrelse omkring det strategiske og politiske arbejde.
 
Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med ledelse og er en engageret leder, der er god til at samle og motivere folk omkring dig. Vi ønsker en stærk sammenhængskraft i DBU København og det arbejde har du som leder selvfølgelig en stor andel i, og derfor lægger vi stor vægt på dine relationelle kompetencer.

Du kommer gerne med en erfaring med at styre større projekter, da projekter er en stor del af arbejdet i DBU og det er en nødvendighed, at du kender det politiske game og ved, hvordan man begår sig i dette lag.  

Praktiske oplysninger

Du vil referere til DBU Københavns Bestyrelse og din dagligdag vil være på Østerbro, hvor DBU København har kontor på Ved Sporsløjfen 10, 2 med 14 fuldtidsansatte.

Ansøgningsfristen er den 26. juni og du bedes sende din ansøgning til DBU Københavns bestyrelsen ved Jette Kragh på email jekr@dbukoebenhavn.dk 

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så send gerne dit CV så hurtigt så muligt.

Om DBU København

DBU København er en af DBU´s seks lokalunioner og er en selvstændig juridisk enhed med ansvar overfor 162 fodboldklubber med 53.236 registrerede fodboldspillere. DBU København indgår i et tæt politisk og administrativt samarbejde med DBU og de øvrige lokalunioner om udviklingen af dansk breddefodbold.

DBU København beskæftiger sig bl.a. med udvikling og uddannelse af spillere, trænere, ledere, dommere samt administration af fodboldturneringer. Desuden afvikler DBU København en række events og netværksmøder, og samarbejder med en lang række interessenter for at gøre en forskel for foreningslivet og fodbolden i vores område, som dækker følgende kommuner: København, Frederiksberg, Gentofte, Tårnby, Dragør samt Hvidovre IF og BK Rødovre.