Med ABIF har Kastrup Boldklub i samarbejde med Tårnby Kommune bidraget til at 35-45 Tårnby-børn har været fysisk aktive og oplevet et positivt fællesskab i en forening.

Sidste år var der 40 børn igennem samme koncept.

Som sædvanligt er det Kastrup Boldklubs træner Christian Theilgaard der otte tirsdage i træk sætter banerne op til børn og pædagoger fra børneinstitutionerne Engmarken, Kastrupgård og Klitrose Allé.

Video: Kastrup Boldklub kan gå forrest og relativt tidligt vise børn og institutioner, hvad leg og bevægelse kan være for en størrelse, Christian Theilgaard - Sportslig ansvarlig i Kastrup Boldklub med primært ansvar for mikroafdeling og pigeafdeling.

 

Kastrup BK Børnehaveforløb 8 (1) Med hjælp fra engagerede pædagoger fra børnehaverne har børnene på otte uger lavet fodboldlege, venskabslege og samarbejdslege. De har blandt andet været gennem forhindringsbaner og løbet mange meter via leg og bevægelse.
Kastrup BK Børnehaveforløb 24 Børnene har øvet sig på boldkontrol både ved fødderne og i hænderne. De er blevet bedre til at sparke til en bold, og har med stor iver spillet bolden til deres holdkammerater.
Vi vil gerne være en lokal markør og have god kontakt til vores lokalområde. Kastrup Boldklub er et samlingssted, hvor der er plads til alle. I 2023 har vi startet et demenshold og et hold for børn med særlige behov. Der kommer mange mennesker i klubhuset, som holder møder eller spiser på Café Røllike, så det summer af liv hos os. Vores fokus er blandt andet at tilbyde god fodboldtræning til alle uanset niveau, og vi udvikler hele tiden på kvaliteten af træningen på tværs af årgange. Thomas Jul, Formand i Kastrup Boldklub

Børnene har fået mere mod på og lyst til at være en del af fællesskabet. Oliver, pædagog fra børneinstitutionen Engmarken.

Børnene får nye venner på tværs af institutioner. Lykkelise fra børneinstitutionen Engmarken.

Vi har cykelfri dage på legepladsen og spiller fodbold i stedet. Lykkelise pædagog fra børneinstitutionen Enghaven.

Vejret har været en udfordring, men jeg håber de starter i klubben alligevel. Sten, pædagog fra Kastrupgaard.

Det betyder selvfølgelig noget, hvis vi kan rekruttere nogle flere medlemmer, for så kan vi som boldklub, gøre nogle af de ting vi gerne vil. Fodbold er en ret billig sport sammenlignet med tennis, badminton, svømning og ishockey, som ligger i nabolaget, men der er en højere konkurrence blandt de mange fodboldklubber, så medlemstallet betyder noget, men vi ønsker først og fremmest at få flere børn til at bevæge sig og gøre opmærksom på, at det kan de her hos os. Thomas Jul, Formand i Kastrup Boldklub

Kastrup Boldklub har som målsætning, at børnehaveforløbene bliver konstante og en del af en tradition. Klubben er i tæt dialog med flere børnehaver og storbørnsgrupper, men også nulte og første klasse på nogle skoler, hvilket er den alder, hvor mange begynder at dyrke en idræt eller anden aktivitet. 

Kastrup Boldklub har ifølge seneste medlemstal fra DIF; 70 medlemmer i alderen 0-6 år og 309 medlemmer mellem 7-12 år.

Samlet set har klubben 701 medlemmer men potentialet til at være 1000 medlemmer i nærmeste fremtid.

Christian Theilgaard, Kastrup Boldklub. VI har fået flere medlemmer.

Thomas Jul Billede 1
Da min søn startede i Kastrup Boldklub, vidste jeg ikke, at boldklubben havde, hvad man dengang kaldte for Dream Team for de helt små. Børnene kunne komme på græs, om de så ville plukke mælkebøtter eller rulle rundt, det var helt fint, men der var bolde, og de fik muligheden for at spille og sparke. Vores engagement med aktive børn i forening synliggør mulighederne i Kastrup Boldklub, for at kunne spille fodbold og have det sjovt med andre børn. Vi håber derfor, at kunne byde nye medlemmer velkommen snart Thomas Jul, formand i Kastrup Boldklub