Finalerne blev spillet i Cepheus Park Randers, som til daglig er Randers FC´s hjemmebane.

Her mødtes Brændkjærskolen fra Kolding - Københavns Skole og Idrætsakademi i pigefinalen, som Brændkjærskolen vandt 2 – 0. Kampen var velspillet og spændende hele vejen igennem.

I forårets slutspilskampe har Brændkjærskolen besejret Muldbjergskolen i Hjørring og Vildbjerg Skole.

Kampens spiller blev Brændkjærskolens nr. 1, målvogter Asta Bertelsen.

Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (4)
Det er vildt, det er sådan lidt ubeskriveligt, vi havde ikke regnet med at nå så langt! Det er vildt crazy, også når hele skolen er kommet. fortæller Brændkjærspillerne Monique Ristorp og Nanna Pipenbring til tv2 Østjylland
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (2)

Hos drengene tog Johannesskolen fra Frederiksberg sejren hjem efter kampens eneste mål, der blev scoret blot to et halvt minut inde i første halvleg. Resten af kampen var spændende og velspillet.

De to hold spillede lige op, men det lykkedes ikke Hjallesesskolen fra Odense at få scoret. 

Kampens spiller blev nr. 10 Devon Bernasko fra Johannesskolen. 

Johannesskolen har i slutspillet besejret Hareskov skolen fra Værløse samt Egholmskolen fra Vallensbæk Strand.

Fra morgenstunden besøgte 1.200 skoleelever stadion, hvor DR Ultra´s Glow og DR Lær havde kreative  aktiviteter på programmet.

600 elever spillede en lokal turnering på banerne omkring Cepheus Park, og på den måde fik mange elever en anderledes skoledag. Nogle klasser blev for at se finalerne, mens de mindre elever skulle hjem.

Fra finaleskolerne kom busser med elever, lærere og pårørende til stadion. Fra Brændkjærskolen mødte 700 elever op og heppede. Hjallesesskolen 250 elever, Johannesskolen 450 elever og Københavns skole og Idrætsakademi 50 elever.

De fire skoler sørgede desuden for bolddrenge og piger til de to finaler. 

Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (35)
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (22)
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (11)

Morten Wieghorst, tidligere landsholdsspiller og nuværende assistenttræner for herrelandsholdet, gav en peptalk på dagen til de fire hold, og stod også for medaljeoverrækkelsen sammen med FC Randers spillerne; Tosin Kehind, Mads Enggaard, Tobias Klysner og Filip Bundgaard.

Udvalgsformand, Louise Høeg, fra Randers Kommune deltog også i medaljeoverrækkelsen med Metin Dincer fra DBU Velfærdsalliancer og Jakob Koed, formand for DBU´s ungdomsudvalg.

Ultra Skolepokalen er et samarbejde mellem DBU og DR Ultra, og i årets finaler desuden et samarbejde med Randers FC og Randers Kommune.

Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (28)
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (37)
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (38)
Ultra Skolepokal Finaler 2023 Foto Anders Kjærbye (33)