På Kastrups pigehold har flere af pigerne fortsat deres første landskamp til gode. Mange af dem har drømt om at se stjerner som Pernille Harder spille i virkeligheden, og den 24. juni går den drøm i opfyldelse, når de tager plads på C-tribunen i Parken for at se Kvindelandsholdet foran et rekordstort publikum mod Brasilien.  

Tilbage i december måned brugte pigerne mange timer på at sælge DBU’s julekalender til venner og familie. Overskuddet fra salget har nu betalt for det der skal blive en uforglemmelig oplevelse i Parken fortæller Holdleder, Christina Sandholt. Hun var ikke  i tvivl om hvad pengene skulle gå til, da DBU annoncerede, at man ville samle rekordmange tilskuere til en kvindelandskamp i Parken.

Vi har længe gerne ville se en kvindekamp på højeste niveau, så da muligheden opstod var det helt oplagt at støtte op om. Flere af pigerne har ikke set en kamp på højeste niveau, så det bliver en kæmpe oplevelse for dem. Christina Sandholt, Holdleder i Kastrup BK

Både spillere og ledere er klar til at skabe eufori, når Kvindelandsholdet løber ind på græstæppet på Danmarks national stadion.

 - Vi har flag og en masse andet udstyr klar. Vi skal samles før kampen, pigerne skal males og så skal vi ellers derind i samlet flok og have en fantastisk oplevelse. Det bliver så fedt!

Hvad glæder i jer mest til? "Vi glæder os til at se hvordan de spiller, og så glæder vi os til stemningen og til at synge nationalsangen."
Hvorfor spiller i selv fodbold? "Det er sjovt, man får nye venner og så lære man noget af det og får mulighed for at gøre en masse ting sammen med holdet."
Hvorfor er der flere, som ser Herre end Kvindelandsholdet? "Mænd er lidt voldsommere end kvinder, så der er måske lidt mere spænding i deres kampe, men jeg tror det ændre sig, så flere ser Kvindelandsholdet fremover."
Hvorfor skulle pengene fra jeres indsamling bruges på billetter til den her kamp? "Det er fordi, vi er mange som ikke har set en kamp med pigerne, selvom de er mega gode. Pigerne har jo heller aldrig spillet i Parken før, så det var bare en god idé at bruge pengene på billetter til kampen, så vi kan se hvordan de spiller."
Skal I have et banner med i Parken? "Ja, det kunne være sjovt. Måske vi kan lave et banner, hvor der står ”Kastrup Boldklubs piger støtter Danmark”, og så skal vi have maling i hele ansigtet."
Kan I lære nogle tricks af landsholdet? ”Jeg glæder mig til at hvordan de spiller, for jeg kan godt bare stirre ind i tv’et og se en hel fodboldkamp for at se deres teknikker.”

Særlig tak til Emily, Nikoline, Johanna, Emilie, Alma, Vera, Matilde, Sofie, Josefine og Mina for at stille op til interviews.

Kastrup pigerne var også ret optimistiske i forhold til kampens resultat, hvor der blandt andet kom bud på 2-1, 2-2 og 48-0 til Danmark:.

Er I en klub eller forening, der gerne vil ind og se Danmark - Brasilien, så kan i benytte DBU's klubtilbud og få 20% rabat.