DBU København har nu offentliggjort turneringskampe for efteråret 2022, og alle kampe, hvor DBU København påsætter dommere, er nu fastlagt.

 

Turneringsafdelingen har forsøgt at imødekomme næsten alle klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender, men i de tilfælde, hvor klubbernes ønsker ikke har kunnet opfyldes, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft.

Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser. Og rettelser vil forekomme et stykke tid efter offentliggørelse af programmerne.

Klubber, der er beliggende i Københavns kommune, skal sikre, at bookingbeviset på banen er i orden, før man igangsætter en kampflytning. Kort sagt: intet bookingbevis - ingen kampflytning.

Baner kan søges via resttider i foreningsportalen - København - Login (brnd.com)

 

Kampe med påsat dommer:

Kampene er nu officielle og kan kun flyttes via officiel flytteprocedure.
Se dommerpåsatte rækker - Dommerpåsatte kampe (dbukoebenhavn.dk)

Det skal dog bemærkes, at der kan forekomme ændringer, grundet den fortsatte mangel på dommere.
Læs nyhed om dommerpåsætning gældende fra efteråret 2022 -
Ændringer i dommerpåsætning (dbukoebenhavn.dk)

 

Kampe uden påsat dommer / dommerløse rækker:

Onsdag den 6. juli 2022 åbnes der for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice.

Søndag den 7. august 2022 ved midnat lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter gældende.

Mandag den 8. august 2022 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander. Disse anmodninger kan foretages via KlubOffice.

 

Husk at være opmærksomme på:

1) At kampe ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (Mandag – Søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

2) Solnedgangstider, når I fastsætter jeres kampe, så tjek solnedgangstiderne - Solnedgang (dbukoebenhavn.dk)

2) Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

3) DBU København skal ikke modtage flytteanmodning – flytteanmodninger skal ske mellem de involverede klubber via KlubOffice.

 

OBS!

Klubber der er hjemhørende i Valby IP, Kløvermarken og Ryparken skal bemærke følgende:

Klubberne kan og må IKKE selv fastlægge kampe fra U11 Ungdom og Ældre uden om DBU København, idet samtlige kampe på disse anlæg efter aftale med de berørte klubber fastlægges af DBU København. Såfremt dette sker alligevel, kan DBU København ikke garantere, at den pågældende bane er booket og dermed til rådighed, eller er optaget af anden kamp, og hjemmeholdet risikerer almindeligvis at blive taberdømt.

Dette betyder beklageligvis også, at dommerløse hjemmekampe heller ikke må flyttes via KlubOffice, men skal ske via henvendelse til DBU København på turnering@dbukoebenhavn.dk

Årsagen er naturligvis den procedure for planlægning af turnerings- og pokalkampe, der kræves af Københavns Kommune. Samtlige turnerings- og pokalkampe SKAL fastlægges af DBU København helt ned på banenr.

 

Alle klubber bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan rette henvendelse til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsplanerne. Derfor bedes spillere, forældre, trænere og holdledere gå igennem deres klubs officielle kontaktpersoner.