DBU København på udkig efter årets fodboldklub 2021. For at komme i betragtning til prisen som årets fodboldklub, skal klubben have gjort sig bemærket med særlige initiativer i 2021, som har styrket klubben og lokalområdet. 

Sådan kommer din klub i betragtning
Ansøgninger til årets fodboldklub 2021, sendes til DBU København på info@dbukoebenhavn.dk, noter i emnefeltet: "Årets Fodboldklub 2021". 

Deadline: Onsdag den 17. november 2021 kl. 12:00.

Ansøgningen kan fx indeholde eksempler på følgende:

  • Den gode historie, der kan inspirere andre klubber
  • Om klubben har gjort sig bemærket ved særlige initiativer, der styrker lokalområdet
  • Om klubben er involveret i fodboldprojekter, som skaber værdi for medlemmer og lokalområdet sideløbende med de traditionelle træning- og turneringsudbud
  • Om klubben har gennemført ekstraordinære tiltag
  • Om klubben udbyder uddannelsestilbud til trænere, ledere, spillere m.m.
  • Om klubben er bevidste og arbejde med DBU's børnerettigheder- og børneløfter

En del af noget større
Alle indstillinger vurderes af DBU Københavns bestyrelse, som kårer årets klub i DBU Københavns område. De lokale vindere bliver automatisk indstillet til prisen som årets fodboldklub, i Danmark. Ud af de seks vindere bliver feltet skåret ned til fire nominerede klubber, der inviteres til den nationale kåring af årets fodboldklub 2021.

Vinderen af årets fodboldklub i Danmark indstilles til prisen som årets idrætsforening hos Dansk Idrætsforbund (DIF), og indstilles desuden til UEFA Grassroots Club – En pris som FB fik i 2019.

De sidste 5 års vindere

2020 Husum Boldklub
2019 FB
2018 Kjøbenhavns Boldklub
2017 Nørrebro United
2016 Østerbro IF