Situationen omkring COVID-19 i Danmark betyder desværre, at DBU København igen må udsætte det årlige repræsentantskabsmøde oog afstemningen om DBU Bredde Øst.

Repræsentantskabsmødet udsættes til onsdag den 26. maj 2021. Mødet afholdes fra kl. 17:00 på Hotel Scandic Copenhagen. 

Det er vigtigt at alle klubber får tilmeldt sig mødet, da de københavnske fodboldklubber skal træffe en vigtig beslutning i forhold til fremtidens organisering af breddefodbolden i Østdanmark. Du kan læse mere om DBU Bredde Øst her.

En fusion mellem DBU København, DBU Sjælland, DBU Bornholm og DBU Lolland Falster skulle oprindelig være med virkning fra den 1. juli 2021. Grundet omstændighederne omkring COVID-19 har de fire bestyrelser i enighed besluttet, at en evt. fusion først er med virkning fra den 1. januar 2022.

Alle de klubber, som har tilmeldt sig til repræsentantskabsmødet, er automatisk overført til den nye mødedato. Skulle din klub være forhindret i at deltage i det vigtige møde bedes I skrive til info@dbukøbenhavn.dk. Du kan se om din klub allerede er tilmeldt - klik her for at se alle tilmeldte klubber.

For tilmelding til repræsentantskabsmødet 2021 - klik her.

Dialogmøde og spørgetime udsættes 

Dialogmødet i Husum Boldklub den 6. april 2021 udsættes også. Ny dato bliver mandag den 17. maj 2021 kl. 17:00. Der vil være tale om et fysisk møde, som tager afsæt i de på tidspunktet gældende corona-restriktioner  Sted meldes ud hurtigst muligt.