Selv om der resterer masser af kampe i forårssæsonen er det allerede nu, der skal tilmeldes hold til efterårssæsonen. 
Der er åbent for holdtilmelding til efterårsturneringen i perioden fra lørdag den 22. maj til onsdag 9. juni og tilmelding skal ske via KlubOffice

Trukne hold i forårsturneringen vil ikke blive overført til efterårsturneringen, men skal tilmeldes som nye. Alle hold, der har gennemført forårsturneringen i VOKSEN-rækkerne, er forhåndstilmeldte og skal derfor ikke tilmeldes på ny

Tilmeldingen er åben fra lørdag den 22. maj - 9. juni for: 

-7:7 senior
-11:11 senior
-7:7 – 32+ og ældre
-11:11 - 32+ og ældre

Nye hold vil blive indplaceret i laveste række for den respektive aldersgruppe.

Klubber (hold), der ikke ønsker at deltage i turneringen 2021/22, har mulighed for gebyrfrit at framelde (trække) holdet ved skriftligt besked til DBU København på turnering@dbukoebenhavn.dk senest onsdag den 9. juni 2021.

Vi har haft en flot stigning i antallet af hold og nye klubber i 2021. Vi håber og tror, at den udvikling fortsætter, så endnu flere bliver en del af fodboldens fællesskaber efter genstarten. Michael Nyegaard, Teamleder i turneringsafdelingen

Alle nye børne-, ungdoms-, og voksenhold skal tilmeldes via KlubOffice.
Der er ingen børne- og ungdomshold, der bliver overført fra forårsturneringen.
Klubberne skal ansøge om en plads (for nye hold) i ungdoms- og voksenrækkerne ved at oprette et stamhold og 'tilmelder' holdet til den række, som klubben ønsker. Husk i den forb. at anføre ønske om spilletid og spilledag i forbindelse med tilmelding.

Guide til oprettelse af stamhold

DBU Københavns turneringsudvalg vil ved sin fastlæggelse af rækker tage udgangspunkt i klubbernes egen tilmelding, men hvor der skal ske en tilpasning i forhold til antal tilmeldte hold, vil der blive skelet til klubbernes placering i forårets turneringer. Klubberne må regne med, at deres afgivne ønsker om indplacering på et bestemt niveau ikke i alle tilfælde kan opfyldes.

Ungdomshold, der har søgt til Fællesrækker for Ungdom 2021/22, skal ikke tilmeldes. 
Holdene vil automatisk komme i betragtning til en plads i DBU Københavns rækker i den pågældende aldersgruppe, hvis de ikke får plads i fællesrækkerne.

DBU København forventer senest, at kunne offentliggøre en samlet oversigt over rækkeinddelingerne for efteråret 2021 i uge 26.