DBU København har nu fastlagt turneringskampe for efteråret 2021. Det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender. 

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer: 
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via KlubOffice iht. gældende regler.
Kampe i M+32 og ældre kan klubberne selv fastsætte indenfor samme uge (og ellers følge retningslinjerne for dommerløse rækker) – derefter vil DBU København påsætte dommere

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice lørdag den 17. juli – 8. august 2021.

Husk at være opmærksomme på:
1) At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

2) Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

DBU København skal ikke modtage flytteanmodning – flytteanmodninger skal ske mellem de involverede parter via KlubOffice.

Søndag den 8. august 2021 ved midnat lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 9. august 2021 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.


NB!

Klubber, der er hjemmehørende i Valby IP, Kløvermarken og Ryparken skal bemærke følgende:

Klubberne kan og må IKKE selv fastlægge kampe fra U11 ungdom og ældre uden om DBU København, idet samtlige kampe på disse anlæg efter aftale med de berørte klubberne fastlægges af DBU København. I givet dette sker alligevel, kan DBU København ikke garantere, at den pågældende bane er til rådighed eller er optaget af anden kamp og hjemmeholdet risikerer almindeligvis at blive taberdømt.

Dette betyder beklageligvis også, at dommerløse hjemmekampe heller ikke må flyttes via KlubOffice, men skal ske via henvendelse til DBU København.

Årsagen er naturligvis den procedure for planlægning af turnerings- og pokalkampe, der kræves af Københavns Kommune. Samtlige turnerings- og pokalkampe SKAL fastlægges af DBU København helt ned til banenr.  

Klubberne bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan rette henvendelse til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsplanerne. Derfor bedes spillere, forældre, trænere og holdledere gå igennem deres klubs officielle kontaktpersoner.