To velbesøgte dialogmøder ligger bag os. Nu inviteres til den første af en række spørgetimer, hvor alle klubber kan deltage online og stille spørgsmål uden en forudgående PowerPoint præsentation af reformen.

Bestyrelsen opfordrer til, at man som klub deltager i spørgetimer, da der ikke sendes referat ud fra hverken dialogmøder eller spørgetimer. PowerPoint præsentationen fra dialogmøderne er sendt ud til alle formænd, hvilket gør det muligt for klubberne at reflektere over om der er brug for at stille spørgsmål og i så fald hvilke.

Spørgetimerne vil foregå online via Teams platformen. Den første gang bliver mandag den 25. januar 2021 klokken 17-18 (OBS! Opdatering den 20.01.2021: Mødet udsættes til et senere tidspunkt). Man kan deltage som formand eller anden klubrepræsentant. Alle formænd får tilsendt en mail med et adgangsgivende link til timen. Husk at opdatere i FODA, hvis I har fået ny formand.

Repræsentantskabsmødet 1. februar udsættes
På grund af de forlængede Corona restriktioner til 7. februar 2021, udsættes repræsentantskabsmødet indtil det kan afholdes fysisk. Afstemningen om en ny reform kommer ikke til at foregå virtuelt. Vi følger regeringens retningslinjer, men sætter ikke yderligere restriktioner i kraft. Vi melder ud omkring en ny dato for repræsentantskabsmøde 2021, når dette er koordineret med de andre lokalunioner i Øst.