DBU København har nu offentliggjort turneringskampe for foråret 2021, og alle kampe, hvor DBU København påsætter dommere er nu fastlagt. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/weekender. 

I de tilfælde hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser. Og rettelser vil forekomme et stykke tid efter offentliggørelse af programmerne. Som nævnt i nyhed af 17. februar 2021 ”Information om turneringsprogram forår 2021” sker der ændringer i turneringsformen for DBU Københavns 1. holdsrækker for herresenior. Disse turneringsændringer er endnu ikke 100% implementeret, men vil ske snarest.

Klubber, der er beliggende i Københavns kommune, skal sikre, at bookingbeviset på banen er i orden før man igangsætter en kampflytning. Kort sagt: intet bookingbevis - ingen kampflytning.

 

Kampe med påsat dommer 
Kampene er nu officielle og eventuelle flytninger skal foretages via KlubOffice iht. gældende regler.
Se hvilke rækker, der er dommerpåsatte her

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe"
Der er åbnet for redigering af klubbens dommerløse hjemmekampe (alle kampe, der står programsat til kl. 22:00 mandag) og disse SKAL klubberne have fastlagt i KlubOffice senest den 14. marts 2021.

 

Husk at være opmærksomme på
1)Solnedgangstider, når I fastsætter jeres kampe, så tjek solnedgangstiderne - klik her. 

2) At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.

3)
 Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

 

DBU København skal ikke modtage flytteanmodning – flytteanmodninger skal ske mellem de involverede parter via KlubOffice.

Fra mandag den 15. marts 2021 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander. Dog mandag den 8. marts 2021 for børneturneringen.

Find yderligere informationer om børneturneringen U5-U12 her.

 

NB! Klubber, der er hjemmehørende i Valby IP, Kløvermarken og Ryparken

Klubberne kan og må IKKE selv fastlægge kampe fra U11 ungdom og ældre uden om DBU København, idet samtlige kampe på disse anlæg - efter aftale med de berørte klubber - fastlægges af DBU København. I givet dette sker alligevel, kan DBU København ikke garantere, at den pågældende bane er til rådighed eller er optaget af anden kamp og hjemmeholdet risikerer almindeligvis at blive taberdømt.

Dette betyder beklageligvis også, at dommerløse hjemmekampe på de nævnte anlæg heller ikke må flyttes via KlubOffice, men skal ske via henvendelse til DBU København.

Årsagen er naturligvis den procedure for planlægning af turnerings- og pokalkampe, der kræves af Københavns Kommune. Samtlige turnerings- og pokalkampe SKAL fastlægges af DBU København helt ned til banenummer.  

Klubberne bedes bemærke, at det kun er de officielle kontaktpersoner, der kan rette henvendelse til DBU Københavns administration i forbindelse med turneringsplanerne. Derfor bedes spillere, forældre, trænere og holdledere gå igennem deres klubs officielle kontaktpersoner.