DBU Københavns nye bestyrelse er i gang, og har haft det første møde efter repræsentantskabets nej til en fusion med de øvrige lokalunioner i Øst. Den nye bestyrelse evaluerede resultatet og konkluderede, at signalet var meget klart. De københavnske klubber ønsker selvstændighed og nærhed, og der er således ikke umiddelbar basis for en revurdering af reformforslaget. Bestyrelsen vil til gengæld gerne i dialog med alle klubber, så man kan imødekomme ønsker og behov i den nuværende organisering.

 - De københavnske klubber har været meget tydelige. Selvstændighed og nærhed er afgørende pejlemærker for den fremtidige organisering af DBU København, men vi skal naturligvis også lytte til ønsker og behov fra de klubber, som stemte ja til forslaget. Og dernæst skal vi i dialog med de andre lokalunioner, fordi vi gerne vil bidrage positivt til udviklingen af dansk breddefodbold, siger DBU Københavns formand Flemming Jensen.

En af de første opgaver for den nye bestyrelse var udvalgssammensætningen i DBU København. Bestyrelsen var enige om ikke at ændre en hel masse på nuværende tidspunkt, men vil i den nærmeste fremtid undersøge om udvalgs- og faggruppestrukturen skal ændres på baggrund af drøftelserne på repræsentantskabsmødet, hvor det politiske samarbejde blandt andet var et centralt emne, som måske kalder på et nyt koordinerende udvalg.

DBU Københavns nye bestyrelsesmedlem Tom Gudmandsen blev valgt som ny Turneringsudvalgsformand i DBU København, mens Kurt Bagge-Hansen tilknyttes Dommerudvalget og Tobias Ilum fortsætter som formand for B&U udvalget. DBU Københavns formand Flemming Jensen repræsenterer DBU København i DBU Breddes bestyrelse.

Bestyrelsen fastsatte også datoer for de kommende tre bestyrelsesmøder, som afholdes hhv. den 13. september, 21. oktober og 18. november 2021.

Referat af seneste bestyrelsesmøde kan ses snarest under bestyrelsen.