Fodboldmiljøet i København tager afsæt i at hovedstaden er en attraktiv storby med et aktivt kultur-, forenings – og udendørsliv. Og det bedste fodboldmiljø for børn, unge og voksne i København skabes af dygtige og engagerede klubledere. Fodboldglæde, fodboldledelse og fodboldresultater går således hånd i hånd.

DBU København vil som led i genstarten af fodbolden efter COVID-19 i september måned sætte fokus på passionen for fodbold ud fra et ledelsesperspektiv. Fra studiet i DBU Fodboldens Hus i Brøndby vil vært, Henrik Selch fra DBU København, få besøg af markante fodboldledere, der fortæller om deres erfaringer. Ledere, der ud fra vidt forskellige positioner i dansk fodbold vil fortælle om deres passion for fodbold. Ambitionen er at gæsterne i studiet får en unik mulighed for at dele deres motivation for fodboldledelse og arbejdet med frivillige.

Der er kick off på ”Fodbold Fredag” den 10. september fra kl. 15.00 til 16.00, hvor DBU Københavns nye bestyrelsesformand Flemming Jensen er gæst. Flemming har en lang karriere i dansk og københavnsk fodbold. Som tidligere mangeårig ansat i DBU og som nuværende klubformand for den succesrige klub, Nørrebro United, vil Flemming dele ud af sine erfaringer fra de spændende fodboldprojekter han med stort engagement har været involveret i.

”Fodbold Fredag” kan snart ses på DBU Københavns hjemmeside. Programmerne er en del af DBU Københavns genstartsprogram efter COVID19-nedlukningen. 

Har du spørgsmål til Flemming Jensen, så send dem gerne til Henrik Selch, hese@dbukoebenhavn.dk