I mange år har der i turneringsperioden været telefontid hver lørdag fra 09-11.00, hvor klubber og dommere har haft mulighed for at kontakte personalet om afbud og aflysninger.

Denne service er nu også åben om søndagen i samme tidsrum fra 09-11.00 gældende fra weekenden 3. og 4. oktober.

Årsagen til dette er, at DBU København ønsker at kunne dommerpåsætte så mange turneringskampe som overhovedet muligt, men også et ønske om at ingen møder forgæves op til en fodboldkamp, hverken dommer eller hold.

Det meget store antal aflysninger grundet Covid-19 eller mistanke om samme, giver et meget stort pres på turneringsafdelingen. Derfor er muligheden for at kontakte personalet om aflysninger og afbud nu også til stede om søndagen foreløbigt indtil turneringerne er færdigspillet.

DBU København skal kraftigt opfordre til at klubberne anvender mail i stedet for at ringe på vagttelefonen. Benyt turnering@dbukoebenhavn.dk. Personalet sidder klar til at besvare henvendelserne, og alle vil få svar samme dag. Det kan ikke være lettere, og man undgår at sidde og vente i en kø, da vi har erfaret, at der er mange som ringer. Endvidere så har man også en kvittering på, at man har afleveret sit budskab.

Derfor benyt så vidt muligt turnering@dbukoebenhavn.dk ved henvendelser lørdag og søndag, og respekter at weekendvagten kun er til afbud og aflysninger. Alle andre typer henvendelser skal klares på hverdage.

For god ordens skyld så er vagttelefonnummeret 2425 2778.

God kamp!

Gå til Dommervagten

Gå til Dommerhjælpen