Gældende fra mandag 26. oktober har regeringen og myndighederne iværksat nye corona-restriktioner. Det meddelte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde fredag aften.

Det betyder de nye corona-restriktioner for DBU København: 

  • Alle DBU Københavns fodboldkampe og øvrige aktiviteter afvikles som planlagt i weekenden 24.–25. oktober.
  • Fra mandag 26. oktober sænkes forsamlingsforbuddet fra max. 50 til 10 personer de næste 4 uger - for idrætten er det gældende for personer over 21 år. 
  • Forsamlingsforbuddet på max. 50 personer fortsat gældende for børn og unge op til 21 år - ansvarlige personer over 21 år tilknyttet aktiviteten er ligeledes omfattet. 
  • Børn og ungdom kan fortsat træne under de nuværende retningslinjer - også efter mandag. Hvordan forsamlingsforbuddet for seniorfodbolden skal fortolkes i forhold til træning, ved vi desværre ikke endnu. Dette afhænger af Kulturministeriets nye retningslinjer, som vil blive beskrevet i en opdateret version af DBU-protokollen.

Det nedsatte forsamlingsforbud påvirker med andre ord i høj grad aktiviteterne i breddefodbolden - særligt vedr. seniorfodbolden. Vi vil i løbet af de kommende dage undersøge, hvad udmøntningen får af betydning for bl.a. turneringsafslutning og øvrige aktiviteter. Og så vil vi komme med en udmelding. Der vil ligeledes, hurtigst muligt, blive udarbejdet en ny corona-protokol for fodbolden. 

Du kan følge udviklingen her på siden.

LÆS MERE: CORONASITUATIONEN ÆNDRER DANSK FODBOLD