Webinar 1: Sådan bliver livet som fodboldbestyrelse sjovere

Kunne I tænke jer at gøre bestyrelsesarbejdet lidt sjovere og mere struktureret?

En fodboldklub med glade medlemmer og frivillige gør klublivet sjovere. Få værktøjer til lige præcis dét på vores webinar.

Der er mange udfordringer ved at være bestyrelsesmedlem i en fodboldklub

  • Hvordan får vi nok frivillige? 
  • Hvordan motiverer vi dem?
  • Kommunikerer vi godt nok?
  • Hvad tænker vores medlemmer om klubben?

Dét tager vi fat i på vores korte webinar onsdag den 25. marts kl. 15.30-16.00.

Her vil klubrådgiverne Palle Madsen og Peter Davies give jer værktøjer til, hvordan livet som fodboldbestyrelser kan blive sjovere, hvordan I får motiveret jeres frivillige, og hvordan I kan undersøge, hvad jeres medlemmer tænker om klubben. 

Webinaret afsluttes med en kort gennemgang af, hvordan I som klub bedst muligt får en struktur for hele året i et årshjul. Under webinaret er der rig mulighed for at stille konkrete spørgsmål til de to værter.


 

Webinar 2: Sådan skaber I det gode børnefodboldmiljø

Med Spillerudviklingskonferencen i Kolding den 25. januar i år kom børnefodbolden for alvor på dagsordenen i dansk fodbold.

I den forbindelse inviterer DBU København til et kort webinar torsdag den 26. marts kl. 15.30-16.00 om lige præcis det emne.

Klubrådgiver og fodboldfaglig rådgiver, Karina Kallehauge, og fodboldfaglig rådgiver David Kiær Nielsen vil være jeres værter.

På webinaret vil I på baggrund af konferencen få konkrete værktøjer til, hvordan I kan skabe det bedst mulige miljø for børnefodbolden i jeres klub. Det vil I ud fra det gode børnefodboldmiljøs fire ben:

  • Ny Dansk børnefodboldmodel
  • Det gode træningsmiljø
  • Det gode kampmiljø
  • Det gode klubliv – klubmiljø

Begge webinarer er gratis.
Der vil under hele webinaret være mulighed for at stille konkrete spørgsmål, så I får mest muligt ud af det. Når I har tilmeldt jer, modtager i en bekræftelsesmail med et link, som I skal klikke på for at deltage i webinaret.