DBU København opretholder indtil videre en række funktioner, men der er dog medarbejdere, som er helt afhængige af klub- og turneringsaktiviteter. Det betyder at DBU København fra mandag den 30. marts har hjemsendt syv medarbejdere ud af 18.

Hvorfor sender vi ikke de fleste medarbejdere hjem?

-Vi har den opfattelse, at når vores medlemmer er udfordret på deres primære (fodbold)aktiviteter, er der mere end nogensinde brug for, at deres lokalunioner er til stede og tilgængelige for at støtte op om dem. Vi skal gøre, hvad vi kan for at udfylde tomrummet fra det, der er faldet væk for en periode, siger DBU Københavns administrationschef, Jan Kristesen

DBU Københavns kontor er lukket, men de fleste medarbejdere kan træffes, både på mail og telefon indenfor den almindelige åbningstid. Generelle henvendelser kan sendes til info@dbukoebenhavn

Vi arbejder på nye muligheder

DBU København arbejder lige nu på at skabe nye muligheder for medlemsklubberne i nedlukningsperioden. Det omhandler blandt andet:

  • DBU København eFC – et virtuelt klubhus med en online klubbestyrer. En webbaseret platform, hvor klubbernes medlemmer bl.a. kan mødes for at spille online fodboldturneringer.

  • DBU København arbejder på en online dommerudannelse, så man kan benytte ventetiden på at blive fodbolddommer.

Turneringsinfo

DBU Københavns turneringsafdeling har udsat alle turneringskampe frem til d. 13. april (2. Påskedag), men følg med via hjemmesiden, som altid er opdateret. Vi har udarbejdet en særlig faktaboks – alene med relevante turneringsoplysninger og FAQklik her.

DBU Bredde Øst

Det planlagte ekstraordinære repræsentantskabsmøde, hvor klubber under DBU København skal tage stilling til, om DBU København skal være en del af en fælles DBU Bredde Øst-organisation, skulle have været afholdt torsdag den 30. april, men er grundet Corona krisen udsat til forventet afholdelse i juni måned. Dato følger snarest.

I kan følge med via vores hjemmeside. Her har vi bl.a. lavet en faktaboks, som indeholder de væsentligste dokumenter og nyttige oplysninger om DBU Bredde Øst klik her.

DBU København følger løbende udviklingen i samfundet, og står naturligvis altid til rådighed for eventuelle spørgsmål, men vær opmærksom på at tingene udvikler sig fra dag til dag, så følg med på hjemmesiden, som opdateres løbende.