Fodbolden er midt i en krisetid grundet Corona, og der er mere end nogensinde før behov for stærk klubledelse for at sikre, at klubberne også er velfungerende på den anden side af Corona virussen.

DBU København har derfor i samarbejde med Idrættens Udviklingscenter gennemført en pilotudgave af en online lederuddannelse med titlen ”Stærk klubledelse i en krisetid” med fokus på personligt lederskab, krisekommunikation samt effektivitet.

Piloten er gennemført over tre onlinemoduler på hver 3,5 time. Efter det sidste modul blev forløbet grundigt evalueret med de fire deltagere, som udtrykte stor tilfredshed med forløbet, og også kom med gode forbedringspunkter, så forløbet kan blive endnu bedre tilpasset til klublederne.

" Efter kurset er jeg blevet bevidst om, hvordan jeg kan optimere min egen ledelsesstil og skabe de bedste rammer i dagligdagen. Jeg mener, at det er altafgørende at være nysgerrig på ny viden og ens selvudvikling. Jeg er derfor rigtig glad for at have deltaget i kurset og kan varmt anbefale det". Mads Agner Veng – B1903

Henrik Selch, Projektleder i DBU København har sammen med Poul Duus Gilling og Klaus Frejo fra Idrættens Udviklingscenter udviklet lederkurset, og er meget glad for den positive feedback fra deltagerne.

” Jeg er sikker på, at vi står med et meget spændende forløb, som kan tilpasses til både klubledere, ansatte og konsulenter i fodboldklubberne, som derved er bedre rustet til at komme igennem krisen og er bedre rustet til fremtidige udfordringer”, udtaler Henrik Selch, som nu er i gang med drøftelser med Idrættens Udviklingscenter med henblik på en tilpasning af forløbet, så det snarest muligt kan udbydes til klubberne.

For yderligere informationer om lederuddannelsen kan du kontakte DBU København, Henrik Selch på hese@dbukoebenhavn.dk eller på telefon 5185 4572.

Du kan læse mere om Idrættens Udviklingscenter på www.iuce.dk.