Lørdag d. 25. januar 2020 inviterer DBU til spillerudviklingskonference, for i fællesskab, elite og bredde, at vidensdele, inspirere og debattere, hvordan at vi i dansk fodbold kan blive endnu bedre til at udvikle fodboldspillere.

Bidrag til fremtidens spillerudvikling

Til spillerudviklingskonferencen vil det være dansk fodbold som helhed der er i fokus, og hvordan vi løfter den samlede danske spillerudvikling. Derfor er det et krav at personer, der ønsker at deltage, har solidt kendskab til og erfaring med pige- og/eller drengefodbold i aldersgruppen U5 – U14.

Plads til 40

Til konferencen er der plads til 100 deltagere fra breddefodbolden, hvoraf at 40 af disse skal findes øst for Storebælt. Det vil sige at DBU København, DBU Bornholm, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland til sammen har mulighed for at sende 40 deltagere afsted til konferencen. 

Sådan kommer du med

For at deltage i konferencen skal du i første omgang udfylde dette skema. Hver klub har mulighed for at sende op til to personer.

Modtager vi, DBU København, DBU Bornholm, DBU Lolland-Falster og DBU Sjælland, mere end 40 ansøgere, vil vi så udvælge hvilke 40 klubber/ansøgere, der deltager ud fra geografiske og diversitetsmæssige hensyn.

Ansøgningsfristen er d. 1.11.2019

Praktisk info om spillerudviklingskonferencen
Afholdes lørdag d. 25. januar 2020, fra kl. 10-18.30 (morgenmad fra kl. 9.00)
Afholdes i Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

Program vil blive udsendt primo januar

Der vil være frokost samt sandwich-to-go.