Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

Brandgodt børnestævne 2019 - tak til alle klubberne

Brønshøj Boldklub er en af de klubber, der har lagt baner til børneturneringen i flere år. Men hvilke kræfter skal klubben sætte i omdrejninger, og hvad er udbyttet for klubben ved at lægge baner til. Det giver tidligere ungdomsformand, nu ressourcemedarbejder, Tobias Halbro et bud på.

-Det kræver lidt i forhold til at få banerne på plads, så først og fremmest et godt samarbejde med Kultur og Fritid. I Brønshøj BK skal vi sørge for, at vores førstehold ikke spiller på hjemmebane i den weekend. Det lykkedes ikke i år, hvilket betød at vi først kunne bruge stadionbanen om søndagen.

Helt lavpraktisk krævede det, at vi havde frivillige, der stod klar til at kridte stadionbanen op søndag morgen, efter regnen var stoppet og stille målene på plads. Så den der fleksibilitet, at der er nogle, der er klar på at træde til, er vigtigt. Ellers er der relativt lidt arbejde i forhold til hvor mange hold, der er igennem.

 

Hvad giver det Brønshøj Boldklub at deltage og lægge baner til børnestævnet?

 

-Vi får fremvist vores klub som et positivt sted at være, og anlægget får god opmærksomhed. Vi fik en ungdomslandsholdskamp for to år siden, så det tror jeg den positive omtale af anlægget er skyld i, forklarer Tobias Halbro.

 

Hvordan tacklede I vejrsituationen i lørdags?

 

-Vi måtte desværre aflyse nogle af kampene, og regnen så ud til at ville fortsætte, det var svært at sige, så vi aflyste også et senere stævne, så ingen blev fanget midt i det hele.

 

Hvordan oplevede du opbakningen fra forældrene?

 

-Der er virkelig mange, der kommer og roser os for planlægning af stævnet. Og på sidelinjen synes jeg også, jeg hører positive tilråb. Der er altid en enkelt, der ikke er helt enig i vores tilgang til tingene, men jeg synes overordnet, det var en positiv oplevelse. Vi lægger baner til igen næste år, afslutter Tobias Halbro.

 

DBU København siger hermed tak til alle deltagende hold og klubber, særligt:

 

B1903

Hellas

KB

Brønshøj

AB Tårnby

B1908

Frem

Fremad Valby

BK Union

BK Fix

Hellerup IK 

 

Log ind