Lodtrækning til Ungdomspokalens 3. runde U16, U17 og U19 drenge

U16/U17/U19 Drenge afvikler runder i pokalturneringen
i uge 40 og uge 44 i efteråret 2018.
Bemærk at disse uger kun er vejledende.

Lodtrækning
Charmen ved pokalfodbold er, at man møder hold man ellers aldrig ville møde. Mange klubber tager imod denne mulighed med kyshånd, fordi den store niveauforskel er en kæmpe oplevelse for begge hold.

Det interessante i denne lodtrækning ses blandt andet hos U19, hvor hold fra række Øst møder Ligahold allerede i 3. runde. For eksempel har vi Greve Fodbold, der skal op imod FC København den 3. oktober. Vi har Vanløse, der får besøg af FC Nordsjælland den 10. oktober, og samme dag får Værløse BK muligheden for et opgør med sidste års pokalvinder Lyngby.

Af andre trækninger der er værd at bemærke, kan vi tage et kig på U17 rækken, hvor HB Køge (Division) som tabte sidste års finale til Brøndbyernes IF (Liga) får mulighed for en revanche i Køge den 3. oktober.

Det praktiske
3. runde

1. oktober – 4. oktober (uge 40)

4. runde
29. oktober - 1. november (uge 44)

Bemærk at i forbindelse med pokalkampe skal hjemmeholdet på spilledagen
senest kl. 24.00 indtaste kampens resultat.  

Hvis dette ikke er tilfældet vil hjemmeholdet almindeligvis blive taberdømt og idømt bøde. Resultatet fastsættes til 0 - 3.

Lavest rangerende hold har hjemmebane – for U17/19 gælder, at hold fra Øst og Division indtræder i runde 2 og Liga i runde 3. 
Dog er der ingen seedning i semifinalerne, hvor det er lodtrækningen, der er gældende.

Flytning af kampe

Anmodning om flytning af kamp(e) skal ske via hjemmeholdet, der skal rette henvendelse til sin lokalunion i god tid inden kampafvikling.

Lodtrækningen

U16 DRENGE KAMPPROGRAM

U17 DRENGE KAMPPROGRAM

U19 DRENGE KAMPPROGRAM
Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første