BK Vestia er en af de klubber, som har mix-træning i udvalgte årgange. Nu er klubben vært for et mix-stævne, der er arrangeret af DBU København. Foto: Hanne Kokkegaard

DBU København mix-stævne udspringer af positive erfaringer fra mixtræning og kampe i de københavnske klubber, og er tiltænkt de klubber, som har U13/U14 pigespillere og drengespillere, der har lyst til at prøve kræfter med et anderledes og udfordrende stævne med fokus på kammeratskab på tværs af køn.

INFO OG REGLER

Til stævnet spilles der 8M kampe af 1 x 20 min.

  • Hvor der skal være fire piger og fire drenge på banen ad gangen.
  • Der skal skiftes mellem en dreng og en pige som keeper, således der min. er en kamp, med en dreng på mål og en kamp med en pige på mål.
  • Som udgangspunkt vil der blive spillet tre puljekampe og et slutspil,
  • således alle hold vil spille min. fem kampe ved 8 tilmeldte hold.
  • DBU Københavns øvrige turnerings- og stævne reglement for årgangene, vil være gældende ved stævnet.
TID OG STED

Søndag den 24. juni på banerne ved BK Vestia, Enghavevej 90, 2450 Kbh. Sv.
Stævnet starter kl. 10.00 og forventes afsluttet Kl. 13.00.

Formålet med stævnet er, at alle deltagende spillere får en god oplevelse og bliver udfordret og matchet af både piger og drenge.

DBU Københavns pigegruppe er initiativtagere til stævnet og ønsker at give flere klubber mulighed for at prøve kræfter med mix-tankegangen. Udvikling, sjov og fællesskab er i fokus og vi håber mange af jer kan se ideen i at deltage.

Der er plads til 8 hold, så det er først til mølle princippet der gælder.

Har stævnet have interesse for jeres klub, så kontakt Anja Lethin, anko@dbukoebenhavn.dk for tilmelding eller yderligere info.