MENU

FODBOLDFEST I VALBY IDRÆTSPARK

2.500 spillere skal forbi Valby Idrætspark lørdag den 16. juni for at spille årets sidste turneringskamp. Sæsonafslutningen bliver en kæmpe fodboldfest, der afvikles på 21 baner med DBU København som arrangør.


Alle 7M hold kan se frem til en fantastisk sæsonafslutning i Valby Idrætspark den 16. juni. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

DBU København ønsker at give alle 7-mandsspillere og ledere en hyggelig dag med fokus på fodbold, fairplay og fællesskab. Derfor bliver sidste turneringsrunde for 7-M hold i foråret 2018 afviklet som en fællesrunde for alle 7M hold i kvinde- og herreseniorrækkerne. Den store fodboldfest med over 2.500 spillere afvikles lørdag den 16. juni 2018 i Valby IP. 

For at give alle deltagere den bedst mulige oplevelse vil der i løbet at dagen være forskellige events og aktiviteter til glæde for de mange deltagere.

I løbet af dagen forventes over 2.500 spillere at lægge vejen forbi Valby Idrætspark, og der vil blive spillet 126 kampe på 21 baner fra kl. 10.00 om morgen til ca. kl. 16.15. Efter den sidste kamp kan alle deltagerne på egen hånd lave den perfekte afslutning på fodbolddagen, når det danske landshold spiller VM-kamp mod Peru kl. 18.00.

Arrangementet er et led DBU Københavns Bestyrelses ambition om at højne 7M turneringerne i DBU København. Vi håber alle klubber vil bakke op om initiativet og ser frem til en festlig fodbolddag.

DBU København påsætter dommere til alle kampene den pågældende dag. 

Der vil være salg af øl, vand og mad på dagen.


Log ind