MENU

Åbent C1-trænerkursus i KB

Nu kan du tilmelde dig det første DBU C1-trænerkursus med åben tilmelding for alle. Det foregår i KB med start den 6. juni og er første trin i den UEFA godkendte C-træneruddannelse målrettet børne og ungdomstrænere.


Kom i gang med den nye DBU C1-træneruddannelse, når DBU København i samarbejde med KB afholder åbent kursus. Foto: Klaus Sletting Jensen. 

Det første DBU C1-trænerkursus med åben tilmelding for trænere fra alle klubber er nu lagt i kursuskalenderen. Instruktør Kenn Rye Andersen glæder sig til at byde velkommen til modul 1 onsdag den 6. juni og andet modul finder sted onsdag den 13. juni. Begge dage fra kl. 17-21 og finder sted på Pile Allé på Frederiksberg. Tilmeld dig det åbne DBU C1-trænerkursus i KB her.

Ny og meget bedre C-uddannelse

Fra 2018 er C-træneruddannelsen fornyet, forenklet og forbedret, og består nu af tre dele, hvor første del er DBU C1-træner. Læs om de øvrige dele her.

DBU C1 tager udgangspunkt i træneren som hjælper for spilleren, så hun/han lærer at løse spillet på egen hånd. I DBU tror vi på, at du bliver en bedre træner af at øve dig i at være træner. Derfor vil du tidligt i forløbet blive involveret på banen under praktikken, som udgør en stor del af det samlede kursus. Det, mener vi, er relevant og brugbart nu og her for alle trænere på begynderniveau. Kurset har stort fokus på de pædagogiske redskaber og værktøjer, du som træner kan bruge for at lave en god træning.

Optagelseskriterier

Du skal være fyldt 13 år inden uddannelsesstart.

Formål

På DBU C1-trænerkurset får du blandt andet viden om:

  • Fodbold som et kaosspil, der skal løses (af spilleren)
  • Det gode fodboldmiljø – træning og kamp
  • Principper og aftaler
  • Individet som person og som fodboldspiller
  • Når træneren hedder far eller mor

Log ind