Styrk netværket i Formandsklubben

Som formand kan du mødes med andre klubledere og deltage i debatten om fodboldens udvikling i København.


Samarbejde og netværk er nogle af de værdier som DBU Københavns formandsklub bygger på. Foto: DBU København

DBU København og styregruppen for Formandsklubben er nu klar med programmet for 2017. Der afholdes i alt fire moduler i 2017, hvor af det sidste og afsluttende modul er en rejse til en europæisk storby. 

Som opfølgning på de afsluttende moduler i 2016 er anbefalinger til fremtidens breddefodbold et tema på årets første modul. Herefter følger et fællesmodul med DBU Københavs Ungdomsformandsklub, hvor pige/kvindefodbolden rydder dagsordenen. På mødet deltager DBU Københavns bestyrelse og det bliver en oplagt lejlighed til at komme med konkrete forslag, som kan styrke arbejdet med at rekruttere flere piger og kvinder i klubberne.

Mange klubber under DBU København har del- eller fuldtidsansat personale i såvel sportslige som administrative roller. Hvordan formanden håndterer dette i en frivillig forening er tema, når formandsklubben mødes til tredje og afsluttende modul på hjemmebanen i København.

Modul 4 er en inspirationstur til en europæisk storby, hvor man som formand, får ekstra tid til dialog, gruppearbejde, netværk og mødet med en ny fodboldkultur. Årets destination er ikke endelig på plads.

Pris og deltagelse
Deltagelse i de hjemlige moduler koster 500 kr. pr. deltager. Modul 4 (udlandsrejsen koster 4.500 kr. pr deltager). Du kan vælge at deltage i modul 1-3 eller deltage i den fulde pakke. På udlandsrejsen er der mulighed for at tage et ekstra medlem fra klubbens bestyrelse med på rejsen. 

Om formandsklubben

DBU Københavns Formandsklub har eksistereret siden 2011, og havde sidste år deltagelse af 25 klubber. Netværk, samarbejde, indflydelse, engagement og udvikling er de fem værdier som binder de mange formænd sammen på tværs af klubskel. Hvis du har lyst til at styrke dit netværk, diskuttere ledelse med andre formænd og påvirke udviklingen i den københavnske fodbold, er Formandsklubben det rette sted

Se program

Gå direkte til tilmelding

OBS: Formænd som har deltaget i formandsklubben i 2016 er automatiske overført til 2017. Formandsklubben er et netværk for klubformænd i klubber under DBU København. 

Har du spørgsmål til program eller ønsker mere information om Formandsklubben bedes du kontakte Dan Pedersen, danp@dbukoebenhavn.dk 



Log ind