Forenings arrangementer i foråret

Bliv klædt bedre på til at samarbejde med de københavnske folkeskoler og få rådgivning om foreningsøkonomi. Kultur- og Fritidsforvaltningen i København er værter for tre arrangementer, som henvender sig til det københavnske foreningsliv.


Kultur- og Fritidsforvaltningen inviterer til tre foreningsarrangementer i foråret. Foto: IFK 

Idrætsforum København (herunder DBU København), DGI Storkøbenhavn og Kultur- og Fritidsforvaltningen udbyderfølgende tre arrangementer og kurser i foråret 2017. 

Hvilke muligheder har man som forening i København?

Arrangementet giver en præsentation af Kultur- og Fritidsforvaltningens støtte- og rådgivningsmuligheder, muligheder for at søge lokaler og faciliteter og for at deltage i foreningsevents som Kulturhavn og FerieCamp. DGI Storkøbenhavn og Idrætsforum København giver ligeledes en introduktion til, hvad de kan tilbyde foreningerne.

Arrangementet foregår onsdag d. 5. april 2017 kl. 17-20 i lokalet ’Hovedkassen’ på Københavns Rådhus.  

Bliv klædt på til samarbejdet med folkeskoler i København

Med folkeskolereformens ambition om ”Den Åbne Skole” skal skolerne bl.a. samarbejde med det lokale foreningsliv. Kurset sætter fokus på, hvordan man som forening bedst kommunikerer og samarbejder med skoler, og hvordan man kan bruge samarbejdet som springbræt til f.eks. at rekruttere nye medlemmer, teste nye trænerspirer eller skabe større synlighed i lokalområdet.

Kurset foregår tirsdag d. 25. april 2017 kl. 17-20 i kantinen i Nyropsgade 3.  

Få redskaber til at få styr på din foreningsøkonomi og tilskudsregnskab

Kurset henvender sig til både nye og erfarne kasserere og til foreninger, der gerne vil have viden om regnskabsaflæggelse til Københavns Kommune i forbindelse med medlems- og lokaletilskud. Kurset er delt i to. I første halvdel gives tips og tricks til, hvordan kasserer-opgaven kan blive struktureret og overkommelig. Den anden halvdel retter sig mod foreninger, der har modtaget medlems- og/eller lokaletilskud i 2016, eller som ønsker at søge tilskud i 2017. Man behøver ikke deltage i begge dele af kurset. Tilmelding sker separat.

Kurset foregår mandag d. 8. maj 2017 kl. 17.30-20.30 i mødecentret og kantinen i Nyropsgade 3.  

Du kan tilmelde dig kurserne her 

N.B. Se betingelser for tilmelding i kursuskataloget nedenfor. 

Log ind