MENU

Lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen

DBU København har foretaget lodtrækning til 2. runde af DBU Pokalen


Nørrebro United skal op mod Tårnby FF i 2. runde af DBU Pokalen. 

1. runde af DBU Pokalen er tæt på at være afviklet og DBU København er nu klar med lodtrækningen til 2. runde, hvor en række interessante opgør venter.  

Det øjeblikkelige tophold i KS, FA 2000, skal op mod to gange Laudrup og FC Græsrødderne, som slog B1960 ud i 1. runde efter en 4-0 sejr.

Amager FF, hvis kamp mod Nørrebro FF blev livestreamet på DBU Pokal tv må igen påtage sig favoritværdigheden, når de skal op mod enten FC Nanoq eller Sporting Skovsnegl i 2.runde. Amager-holdet fra Serie 1 måtte ud i forlænget spilletid før det lykkedes at sende Nørrebro FF fra Serie 5 ud i 1.runde. 

De to KS-hold, Sundby BK og BK Union, kan også se frem til at mødes i DBU Pokalen. BK Union vandt 0-5 over Nyhavn i 1. runde mens Sundby BK var oversidder og kan se frem til hård modstand fra første færd. 

En af overraskelserne i 1. runde, FC Culpa fra Serie 3, slog Valby BK ud efter straffesparkskonkurrence i 1.runde. Nu kan de se frem til en kamp mod Viktoria, der var oversidder i 1. runde af DBU Pokalen.

Det er (næsten) alle tilmeldte hold, som er i kamp i 2. runde i DBU Pokalen. Det betyder, at det kun er de seks hold fra Danmarksserien, der ikke har været i action i DBU Pokalen endnu.

Holdene fra Danmarksserien indtræder først i 3. runde,.

Alle kampe i 2. runde forventes at  blive afviklet i perioden 1. – 4. maj, og er indtil videre fastsat til kl. 22:00. Vi forventer at have endelig spilletidspunkt og dato klar senere i dag (den 26. april 2017).
Dog er der nogle hængepartier fra 1. runde, der lige skal afvikles 26. april og 27. april, men lodtrækning for disse fem kampe er også på plads

Nedenfor kan du se  lodtrækningen i 2. runde af DBU Pokalen. 

Vinder NV FK Herman - FC Udfordringen - PI Fodbold 
Vinder NFC - AC Iben - HB
Vinder FC Nanoq - Sporting Skovsnegl - Amager FF
Vinder Zahles Zebras - FC Sydhavnen - Hekla
FC Græsrødderne - FA 2000
Uganda Danish Cranes - Nørrebro Bk.
Arctos - Shipping Union CBS
Pioneren - Sunred Beach
Østerbro IF - KFUM
Olympia 1921 - CBS Sport
DJA - BK Fix
Vinder BK Vestia - Prespa - CIK
B1950 - Stefan
Rødovre - FB
FC Culpa - Viktoria
Sundby BK - BK Union
Hajduk Spul - Dragør BK
Amalie - BK Hellas 
BK Heimdal - Vigerslev
FC Ludo - Bispebjerg
Nøddealliancen - CSC
KFB - Husum
Nørrebro United - Tårnby FF
ØKF - Føroyar

Du kan se højdepunkter og finde meget mere om DBU Pokalen her

Log ind